Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Werken met de agenda

Plannen was nog nooit zo makkelijk met de agenda in Gripp. Of het nu gaat om korte activiteiten als het terugbellen van een lead, of het plannen van grote projecten. Met de agenda in Gripp is alles een fluitje van een cent.

Week-weergave met meerdere medewerkers

De Gripp agenda kent verschillende weergavemodi. De weekweergave (en ook de 2-weekse en ma-vr weergave), tonen de agenda van de aan de linkerkant aangevinkte medewerkers. De grijs gearceerde medewerker is de 'actieve' medewerker. Hiervan worden de werktijden weergegeven in de agenda, met een iets andere achtergrondkleur. Deze persoon zal ook standaard geselecteerd zijn bij het aanmaken van een nieuw agenda-item.
Afbeelding

Agenda-items maken

Het maken van een agenda-item kan op twee verschillende manieren:
  1. Sleep met de muis van begintijd tot eindtijd in de agenda, en maak zo direct een agenda-item. Dit zijn losse agenda-items, die naar voren komen op het dashboard en in de diverse Todo lijstjes, maar die geen onderdeel zijn van een opdracht.
  2. Sleep een "Te plannen taak" vanuit de lijst aan de rechterkant van het scherm naar de agenda toe. Deze taken vinden hun oorsprong bij offertes of opdrachten, en zijn daar dus aan gekoppeld. Voor goed projectbeheer is het aan te raden om een project eerst op te delen in taken, en die vervolgens op het juiste moment aan de juiste persoon toe te wijzen.

Dag-weergave met medewerkers naast elkaar

Je kunt gemakkelijk de agenda's van meerdere personen naast elkaar leggen, inclusief inzicht in hun werktijden van die dag. Zo kun je snel, in het geval een collega bijvoorbeeld ziek is, de werkzaamheden verdelen over de andere medewerkers.
Afbeelding

Herhalend inplannen

Het is mogelijk om terugkerende items herhaald in te plannen, handig voor die terugkerende maandagochtend-meeting, of voor het snel inplannen van een taak van 160 uur voor de komende 4 weken. De optie voor het herhaald inplannen is beschikbaar bij het maken van een nieuw agenda-item.
Het herhaald inplannen is een hulpmiddel om snel meerdere agenda-items aan te maken. De items zijn op dit moment niet met elkaar gekoppeld, maar daar wordt wel aan gewerkt en zal in een toekomstige update beschikbaar worden gemaakt.

Instellingen opslaan

Je kunt de instellingen zoals je die op dat moment ziet opslaan als een preset. Handig om bijvoorbeeld de 2-weekse agenda van alle buitendienstmedewerkers met één klik op te roepen!

Zichtbaarheid van Te plannen taken

In een los supportartikel leggen we uit hoe je de lijst met Te plannen taken kunt beperken, en alleen te zien krijgt wat er daadwerkelijk ingepland moet worden.

Open het supportartikel.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Opdrachten
Video
Planning
Video
Uren schrijven

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!