Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Werken met snippets

In Gripp kun je kleine stukjes tekst opslaan die je later kunt invoegen in tekstvelden, zodat je nog sneller je werk kunt doen. Er zijn twee typen snippets:
  • Relatie snippets: deze snippets kun je bij een relatie toevoegen op de detailpagina, en zijn specifiek te gebruiken voor deze relatie.
  • Algemene snippets: in de instellingen van Gripp kun je algemene snippets toevoegen. Deze zijn altijd te gebruiken.
afbeelding

Snippets gebruiken

Op veel plekken in Gripp kun je snippets invoegen. Vaak zijn dit de grote tekstvelden op pagina's zoals bijvoorbeeld de offerte op opdracht. Je kunt het herkennen aan het icoon met de drie puntjes rechtsboven het betreffende veld.

Het invoegen van een snippet doe je door te klikken op het icoontje rechtsboven het invoerveld. In de pop-up kies je vervolgens de specifieke relatie-snippet, of een algemene snippet. De snippet wordt ingevoegd op de plek waar de cursor in het tekstveld staat.

Je kunt ter plekke een nieuwe snippet toevoegen, zowel algemeen als specifiek voor die relatie, door te klikken op het 'Snippet toevoegen...' linkje.
afbeelding

Handig voor afleveradressen

Soms heeft jouw relatie meerdere adressen. Dankzij snippets kun je naast het normale bezoek- en postadres, nog extra adressen toevoegen. Er is geen limiet aan het aantal snippets dat je kunt toevoegen.

Om het afleveradres te gebruiken in een (los) document, kun je de tag #werkafleveradres# gebruiken. Bij inkoopopdrachten is er eveneens nog een verwijzing naar #bestemming#. Meer uitleg over het werken met losse documenten.
Heb je nog andere plekken in Gripp waar het handig zou zijn om een snippet in te kunnen laden? Laat het ons weten via support@gripp.com!
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Introductie & dashboard
Video
Timeline & geschiedenis
Video
Zoeken, filteren & exporteren
Video
Producten & pakketten
Video
Medewerkers

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!