Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Werken met de Timeline

In de timeline, die je in Gripp vindt bij relaties, offertes, verkoop- en inkoopopdrachten, taken, verkoop- en inkoopfacturen en contracten, kun je notities aanmaken, activiteiten inplannen en je kunt er e-mails naar doorsturen. Op deze manier heb je alle relevante informatie over de relatie, offerte of opdracht netjes bij elkaar.
In de timeline kun je ook terugzien wanneer een offerte bijvoorbeeld online geopend of geaccepteerd is, wanneer deze is omgezet naar een opdracht en wanneer deze vervolgens gefactureerd is.

Notities

In het tabblad Notities kun je een korte notitie opnemen, eventueel met bijlage, om bijvoorbeeld te noteren dat je een klant hebt gesproken of om aanvullende informatie op te nemen bij je offerte of opdracht.

Activiteit

Een activiteit gebruik je, in tegenstelling tot taken, voor te plannen activiteiten die niet zijn te koppelen aan een specifieke taak in je offerte of opdracht, maar die je wel uitvoert voor een bepaalde relatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het nabellen of -mailen van een relatie, naar aanleiding van een verstuurde offerte die nog niet geaccepteerd is.
Afbeelding
Wanneer je een activiteit gaat inplannen, dan kun je aangeven wanneer en voor wie je dit wilt inplannen, jezelf of een collega. Op het moment dat je de gewenste medewerker hebt geselecteerd, krijg je links de betreffende agenda in beeld. Zodra de activiteit is ingepland, dan wordt deze zowel in de agenda en capaciteitsplanning zichtbaar, als in het activiteitenoverzicht (via Planning > Activiteiten), als op de persoonlijke homepagina van de medewerker waarvoor de activiteit is ingepland.

E-mail

Onder het tabblad E-mail vindt je een e-mailadres dat je kunt gebruiken om alle relevante e-mails met betrekking tot de betreffende relatie, offerte, opdracht of factuur naar door te sturen. Op deze manier heb je écht alles bij elkaar. In het volgende support-artikel staat beschreven hoe dit precies in zijn werk gaat.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Relaties
Video
Offertes
Video
Opdrachten
Video
Factureren
Video
Contracten

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!