Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Werken met de stopwatch

De stopwatch is een handig hulpmiddel voor het bijhouden en schrijven van je uren in Gripp. Op meerdere plekken in Gripp kun je de stopwatch starten.
Afbeelding
Een manier om de stopwatch te starten is door linksonder te klikken op het stopwatch-icoontje, zoals te zien in de bovenstaande afbeelding. Je kunt zien dat de stopwatch loopt, als het icoontje gaat knipperen. Zodra je stopt met werken aan een taak, klik je opnieuw op het stopwatch-icoon. In de pop-up die opent kun je aangeven aan welke opdracht en taak je hebt gewerkt en zie je hoe lang dit is geweest. Deze tijd kun je nog aanpassen, mochten er werkzaamheden tussendoor zijn gekomen.
Afbeelding
Je kunt er ook voor kiezen vanuit het takenoverzicht, via Planning > Taken of via het tabblad Taken in een Offerte / Opdracht, de stopwatch te starten. Wanneer je in de takenlijst met je muis over de regel van een taak gaat, zie je een klokje, een vinkje en een play-icoontje verschijnen. Voor het starten van de stopwatch klik je op het play-icoontje. Op het moment dat je stopt met de taak, klik je rechtsonder in je scherm op het stopwatch-icoontje en kun je direct de uren van de stopwatch op deze taak schrijven.
Ten slotte kun je vanuit een taak zelf de stopwatch starten. Je opent hiervoor de taak en klikt rechts onder Acties op Stopwatch starten. Het stopzetten van de stopwatch werkt hetzelfde als bij de bovenstaande opties.
Afbeelding
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Planning
Video
Uren schrijven

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!