Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Wat betekenen de uurstatussen?

In Gripp worden er 3 uurstatussen gehanteerd, die je kunt benutten om aan te geven in welke mate de uren definitief zijn, of klaar om te verzenden naar de klant.
  • Concept: Uren hebben automatisch de status Concept wanneer ze net geschreven zijn. Concepturen kunnen altijd nog bewerkt worden (door jezelf of iemand met voldoende rechten). Concepturen komen nooit zomaar op een factuur terecht.
  • Definitief: Wanneer een medewerker klaar is met het schrijven van de uren, dan kan hij deze markeren als 'Definitief'. Deze status kan volledig overgeslagen worden, maar bij de wat grotere bedrijven kan het handig zijn als seintje richting de projectleider dat iemand z'n uren heeft geschreven, en klaar zijn om gefiatteerd te worden.
  • Gefiatteerd: Uren kunnen door personen met de juiste rechten worden gefiatteerd. Uren die zijn gefiatteerd kunnen worden gefactureerd. Het fiatteren van uren kan op diverse plekken in het systeem, bijvoorbeeld op de opdrachtpagina, of in het urenoverzicht, en is binnen enkele seconden gebeurd. Het fiatteren zorgt ervoor dat je zeker weet dat alles wat mogelijkerwijs de deur uit gaat richting de klant, gedubbelcheckt is.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Uren schrijven

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!