Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Urenspecificatie downloaden per opdracht

De uren die zijn geschreven op een opdracht zijn te exporteren. Dit kun je doen door naar het tabblad 'Uren / items' te gaan en daar te klikken op het downloadknopje dat je links van het veld Overzicht doorzoeken vindt.
Afbeelding
In de pop-up 'Uren downloaden of exporteren...' kun je een tijdsbestek meegeven en een keuze maken welke uren je wel/niet wil zien. De vier opties die je ziet bij 'Onderdeel typen' komen overeen met de "Hoe te factureren"-opties die je hebt ingevuld bij de productregels. Kies je voor 'PDF met huisstijl' dan krijg je een urenspecificatie volgens het sjabloon dat staat ingesteld bij de sjabloonset van de identiteit. Kies je voor 'PDF zonder huisstijl', dan krijg je eveneens een urenspecificatie volgens het sjabloon dat staat ingesteld bij de sjabloonset van de identiteit maar dan zonder het briefpapier op de achtergrond. Kies je voor 'Excel-overzicht downloaden' dan krijg je, zoals het al zegt, een overzicht in Excel.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Opdrachten

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!