files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Upgraden en downgraden

Gripp heeft het up- en downgraden flexibeler gemaakt. Lees hieronder hoe en wat.

Upgraden

Gripp werkt met lage maandelijkse abonnementskosten per actieve medewerker. Je kunt eenvoudig medewerkers activeren en de-activeren door via Ingelogd als naar Mijn account te gaan, en dan onder 'Gebruikers activeren' het schuifje bij de betreffende medewerkers aan of uit te zetten. Vervolgens klik je op Wijzigingen doorvoeren... rechtsboven. Je kunt een medewerker alleen (de-)activeren als je daar de juiste rechten voor hebt. Onder 'Samenvatting' krijg je een overzicht te zien van de nieuwe abonnementskosten die op de eerstvolgende factuur in rekening zullen worden gebracht. In het geval van jaarbetaling zul je de kosten voor de extra gebruiker in een keer voor de rest van jaar moeten voldoen.

Downgraden en wisselen van medewerkers bij maandbetaling

Het de-activeren van gebruikers heeft direct tot gevolg dat medewerkers niet meer in kunnen loggen. Wanneer het totale aantal medewerkers hiermee daalt en je hebt een abonnement op basis van maandelijkse betaling, dan zal het factuurbedrag de eerstvolgende maand lager zijn. In dat geval kent Gripp een opzegtermijn van maximaal één maand. Dit houdt effectief in dat je maximaal nog één maand betaald voor een gede-activeerde medewerker. Mocht je medewerkers willen wisselen, dan raden we je aan om dit op dezelfde dag te doen. Dus op uiterlijk dezelfde dag een medewerker activeren, en een andere medewerker de-activeren. Hiermee nemen ze elkaars plek in, en voorkom je dat je dubbel betaald!

Downgraden en wisselen van medewerkers bij jaarbetaling

Heb je een Gripp-abonnement op basis van jaarbetaling, dan kun je maar één keer per jaar downgraden naar minder gebruikers. Het wisselen van gebruikeraccounts van de ene medewerker naar de andere, kan wel onbeperkt, zonder extra kosten. Dus wanneer een medewerker uit dienst gaat, de-activeer je dit account (ook hier geldt dat het de-activeren van gebruikers direct tot gevolg heeft dat medewerkers niet meer in kunnen loggen). Zodra je een nieuwe medewerker in dienst neemt, kun je daar een nieuwe gebruiker voor aanmaken en activeren. Op die manier kom je weer op hetzelfde aantal gebruikers uit.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Introductie & dashboard
Video
Timeline & geschiedenis
Video
Zoeken, filteren & exporteren
Video
Producten & pakketten
Video
Medewerkers

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!