Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Gripp Plus Rapportages - Targets instellen

Deze functionalteit verkeert momenteel in de beta-fase, en kan dus nog kinderziektes bevatten.
Deze functionaliteit is onderdeel van Gripp Plus. Bekijk de webinar met meer info over gebruik van deze nieuwe rapportages, of lees onze supportpagina met veelgestelde vragen.
Voor Gripp Plus zijn nieuwe rapportages ontwikkeld, die gebruikmaken van zelf in te stellen targets. Deze targets zijn op drie plekken in het systeem te vinden.

Overkoepelende jaartarget

De Gripp Plus Forecast rapportage maakt gebruik van de Trends targets. Deze bestaan al een tijdje, en zijn te vinden via Rapportages > Trends.

Klant-targets

Onderaan het Financieel tabje op de relatie-detailpagina, kun je per jaar twee targets opgeven: een omzet-target en een bruto-winst target. Deze komen o.a. naar voren op de Klanten ranglijst, Accountmanager ranglijst en Klanten BI rapportagepagina's.

Medewerker-targets

Ook per medewerker zijn diverse targets in te stellen. Deze zijn te vinden op de medewerker-detailpagina onder het tabje Werkgerelateerd, en komen o.a. naar voren op de Offertes BI en Medewerkers BI rapportagepagina's.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Rapportages

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!