Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Standaard grootboeken

Deze pagina is alleen relevant wanneer je de Gripp Boekhoudmodule hebt geactiveerd. Ga linksonder naar Ingelogd als > Mijn Account > Boekhoudmodule activeren..."
In je Gripp-account is al een standaard rekeningschema ingeladen. Voor dit standaard rekeningschema kun je ook onderstaand bestand downloaden met alle grootboeken voorzien van de juiste categorie.
Je kunt er ook voor kiezen je eigen rekeningschema te importeren. Om dit te kunnen doen dien je de kolommen in ons voorbeeld importbestand te vullen met je eigen gegevens. Bij het importeren van je eigen rekeningschema is het van belang dat je eerst aan ieder grootboek de juiste categorie toewijst. Het voorbeeld importbestand en de lijst met categoriën vind je in het artikel Hoe kan ik grootboeken importeren in Gripp?
Wanneer je je eigen rekeningschema hebt geïmporteerd, wil je wellicht de grootboeken uit het standaard rekeningschema van Gripp niet meer tussen je eigen grootboeken terugzien. Wij raden je aan in dit geval de standaard grootboeken van Gripp niet zomaar te verwijderen, maar enkel in-actief te maken. Een aantal standaard grootboeken van Gripp is namelijk aan de achterkant gekoppeld aan bepaalde vaste onderdelen en mogen daarom niet verwijderd worden. Het in-actief maken van een grootboek doe je door het grootboek rechts te selecteren en in het scherm dat rechts verschijnt te klikken op Maak in-actief.... Dit is overigens enkel mogelijk bij grootboeken die niet in gebruik zijn.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!