files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Scan & Herken

Wanneer een factuur niet voorzien is van een UBL-bijlage, kan Gripp je dankzij Scan & Herken alsnog helpen met het (gedeeltelijk) inboeken van een factuur. Gripp herkent facturen in de bijlage van een e-mail in PDF-formaat. Daarnaast herkent Gripp ook (duidelijke) scans van facturen en bonnetjes in JPEG-, TIFF- of PNG-formaat. Gripp probeert in alle gevallen de bedrijfsnaam, het KvK-nummer en de bedragen van de factuur te herkennen, uitgesplitst naar btw-tarief. Daarnaast zullen ook de instellingen van de gevonden relatie worden overgenomen, zodat de betalingswijze, vervaldatum, grootboek en kostenplaats direct goed staan ingesteld. Het enige wat je nog hoeft te doen, is controleren of alles correct is. Het inboeken van een inkoopfactuur wordt daarmee ook zonder UBL een fluitje van een cent!

Activeren van Scan & Herken

Het activeren van Scan & Herken kan eenvoudig via Ingelogd als > Mijn Account. Aan de rechterkant vind je de link Scan & Herken activeren.

Kosten

Aan Scan & Herken zijn kosten verbonden per verwerkt document. Een overzicht van al onze tarieven is te vinden op onze prijzenpagina. Deze kosten worden maandelijks op de abonnementsfactuur in rekening gebracht.
Let op: . Alle documenten die naar de inbox gestuurd worden, kunnen mogelijk gescand worden, met bijhorende kosten. We raden daarom aan om aan je leveranciers door te geven om het speciale inbox-mailadres alleen te gebruiken voor de originele inkoopfactuur. Herinneringen en andersoortige documenten moeten niet naar de inbox worden verstuurd.

Handige apps voor het scannen van je documenten

• The Grizzly Labs - Genius Scan - PDF Scanner
  • Scan onderweg je papieren documenten en exporteer deze als PDF-bestanden met meerdere pagina's. Plaats een willekeurig document voor de camera van je apparaat. Onze scannerapp herkent het papier automatisch tegen de achtergrond en snijdt de afbeelding bij. Zo houd je alleen een goed leesbare document over. Met batch scannen kun je in enkele seconden tientallen pagina's scannen. Handige hulpmiddelen helpen je bij het organiseren, delen en archiveren van je documenten. Vind hier de app voor Apple en Android.
  • Notities-app in iOS 11
  • Lekker aan het opruimen? Met de Notities-app in iOS 11 kun je documenten scannen. Weg met al die rondslingerende formulieren en kassabonnen! Er zijn al heel veel scannerapps beschikbaar voor de iPhone en iPad, maar vanaf iOS 11 kun je dit standaard doen vanuit de Notities-app. Hierdoor kun je eenvoudig papieren documenten digitaliseren. De Notities-app herkent automatisch een document, maar je kan deze ook handmatig bijsnijden. Meer informatie vind je hier.
Video
Inkoop