Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Overkoepelende projecten

Deze functionaliteit is onderdeel van Gripp Plus. Bekijk de webinar met meer info over gebruik van deze nieuwe rapportages, of lees onze supportpagina met veelgestelde vragen.
Met een overkoepelend project breng je offertes en opdrachten samen onder één hoed, eventueel voorzien van een totaalbudget. Een project vertelt je o.a. precies hoeveel er gefactureerd is, hoeveel er nog gefactureerd kan worden, en wat er nog te verwachten valt aan openstaande offertes. Elk project laat tevens zien welke opdrachten eronder vallen, welke medewerkers er bij betrokken zijn, en welke timeline-notities er zijn gemaakt.
Afbeelding

Geaggregeerd dashboard

Een project bevat een krachtig dashboard, welke de geaggregeerde cijfers toont van alle onderliggende opdrachten en offertes. Eveneens is de uit de Opdrachten voortgang-rapportage bekende weergave beschikbaar voor de bijbehorende opdrachten. Met het dashboard-icoontje tover je met een druk op de knop het dashboard van die opdracht tevoorschijn, en zoom je in op de details.

Teammanagement

Collega's komen en gaan. Met de handige team-management functie zie je in een oogopslag welke medewerkers er betrokken zijn bij alle lopende offertes en opdrachten, en kun je de teamsamenstelling snel wijzigen.

Groepering in Gripp Plus rapportages

Bij een aantal van de Gripp Plus rapportages is het mogelijk te filteren en te sorteren op project. Lees meer over de Gripp Plus rapportages.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!