Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Optionele producten en pakketten

Producten en pakketten kun je als keuze-optie in je offerte opnemen. Hiervoor vink je het vakje 'optioneel' aan bij het toevoegen van een productregel of bij het toevoegen van een pakket.
Afbeelding
Kies je ervoor een pakket optioneel te maken, dan geldt dat voor het pakket als geheel. Het is niet mogelijk een product in een pakket optioneel te maken en een ander product in datzelfde pakket niet. De details van het pakket (onderliggende producten) zijn om die reden standaard verborgen.
Afbeelding
Om aan je klant duidelijk te kunnen tonen welke producten dan wel pakketten in de offerte optioneel zijn en welke niet, kun je op je offerte-sjabloon de sjabloontag #optioneel# toevoegen, bijvoorbeeld in je product- of pakketregel. Er komt dan Optioneel bij het product/pakket te staan.
Op het moment dat jouw klant de offerte online gaat accepteren, kan je klant de gewenste opties aanvinken in het acceptatiescherm.
Afbeelding
Bij het vervolgtraject van de offerte zie je direct voor welke opties je klant heeft gekozen. De niet gekozen opties staan niet aangevinkt en worden daardoor niet mee overgezet naar de opdracht of het contract.
Afbeelding
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Introductie & dashboard
Video
Timeline & geschiedenis
Video
Zoeken, filteren & exporteren
Video
Producten & pakketten
Video
Offertes

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!