files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Medewerkers mogen geen uren zien van collega's. Hoe kan ik dit instellen?

Om te zorgen dat een medewerker alleen z'n eigen uren ziet bij het urenschrijven, kunnen er een aantal wijzigingen in de rechtenprofielen worden doorgevoerd. Ga hiervoor naar de instellingen (het tandwieltje rechtsboven), en kies rechts voor Rechtenprofielen. Kies een rechtenprofiel en klik op bewerken. Onder het kopje 'Uren' is een optie zichtbaar genaamd "Mag uren van anderen inzien, bewerken en verwijderen". Vink deze uit.
Bij opdrachten en offertes zijn ook uren zichtbaar. Deze urenoverzichten tonen echter altijd alle uren die op een opdracht of offerte gemaakt zijn. Indien het onwenselijk is dat een medewerker de uren van collega's hier ziet, kan het gehele tabje verborgen worden door eveneens een wijziging in het rechtenprofiel. Klik hiervoor bij het bewerken van het rechtenprofiel onder het kopje "Opdrachten" op "Mag urentabje zien", en schakel deze uit.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Uren schrijven

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw signbedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!