Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Kan ik een contactpersoon aan een ander bedrijf koppelen?

Nee, dat is niet mogelijk. Gripp heeft hier bewust voor gekozen. Aangezien facturen bijvoorbeeld gericht kunnen zijn aan een contactpersoon die op een bepaald moment (bijvoorbeeld in 2013) bij een bedrijf werkt, zou het vreemd zijn om deze contactpersoon daar te verwijderen, aangezien het een stukje historische informatie is, die behouden moet blijven. Een contactpersoon zomaar verplaatsen kan om die reden niet, en deze moet dus opnieuw worden ingevoerd. Wij ervaren zelf dat het niet echt heel vaak gebeurt dat een contactpersoon van de ene klant een contactpersoon wordt van een andere klant. Mocht dat wel gebeuren, dan zijn in veel gevallen zaken als functie, afdeling, telefoon en e-mail doorgaans ook veranderd, en is de winst die behaald wordt eigenlijk vrij klein.
Het is wel mogelijk de contactpersoon met een druk op de knop te kopiëren naar een ander bedrijf. Open hiervoor de contactpersoon, en klik rechts onder het kopje Acties voor 'Kopiëren naar ander bedrijf...'. De pagina wordt gekopieerd, en na het invullen van de nieuwe bedrijfsnaam kun je de contactpersoon opslaan.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Relaties

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!