Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Importeren loonjournaalposten

Om het leven weer net een slagje makkelijker te maken, kun je je loonjournaalposten uit je salarispakket direct importeren in Gripp. We ondersteunen de online salarispakketten Nmbrs en Loket, beiden met een handige export-functionaliteit.

Importeren loonjournaalposten in Gripp

Let op: het is belangrijk dat alle grootboeken in Gripp en je salarispakket overeenkomen. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je dat aanpassen. Raadpleeg eventueel je boekhouder of je dit het beste in Gripp of in je salarispakket kunt doen.
De functionaliteit is ondergebracht op de pagina Boekhouding > Memoriaal. Bij Acties zie je de link Loonjournaalposten inlezen.... Na het klikken hierop, zie je de volgende pop-up:
Afbeelding
Maak hier de keuze uit je salarispakket en upload het bestand wat je eerder hebt geëxporteerd. Dit dient zowel voor Nmbrs als Loket een XML-bestand te zijn. Klik vervolgens op Importeren. Na korte tijd zul je de melding ontvangen dat alles correct is geïmporteerd, of eventueel een foutmelding met verdere instructies.

Exporteren uit Nmbrs

Omdat wij gemerkt hebben dat het niet altijd duidelijk is hoe het juiste export verkregen wordt in Nmbrs, volgen hier de te nemen stappen:
  1. Ga naar Boekhoudsoftware instellen voor het exporteren van journaalposten
  2. Onder het kopje Boekhoudsoftware kiezen voor handmatige download vind je meer informatie over het maken van de export
  3. Bij Boekhoudsoftware kies je voor Nmbrs XML
  4. Bij het downloaden van de gegevens kies je voor Download Nmbrs XML Export, welke je kunt importeren in Gripp

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!