Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Ik wil graag mijn relaties gebruiken voor een mailing. Hoe doe ik dat?

Ga naar Relaties en klik daar - nadat je eventueel een gewenst filter hebt ingesteld - op het download-icoontje dat je vindt onder het veld Overzicht doorzoeken. In de pop-up kun je kiezen of je de gegevens wilt exporteren als XLSX-bestand of als CSV-bestand, dat je vervolgens kunt gebruiken voor het maken van mailings.
Je kunt van tags gebruikmaken om groepen te definiëren. Zo kun je relaties taggen met de tag "nieuwsbrief", en hier later op terugzoeken door in het veld Overzicht doorzoeken "#nieuwsbrief" in te voeren (met het #-teken ervoor). Alle relaties die zijn voorzien van de tag "nieuwsbrief" worden nu weergegeven, en kunnen vervolgens met een druk op de knop geëxporteerd worden.

Koppelingen met MailChimp, ActiveCampaign en Campaign Monitor

Je kunt Gripp ook koppelen met drie grote online mailinglist-tools. Je leest hierover meer op de volgende supportpagina's:
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Relaties

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!