Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Hoe maak ik een strippenkaart?

Een strippenkaart is een kaart waar een klant een aantal uren krijgt voor supportvragen of kleine werkzaamheden tegen een eventueel gereduceerd tarief. Zijn de uren op, dan moet de klant een nieuwe strippenkaart kopen of de overige uren los betalen tegen het standaard tarief.
Door in Gripp naar Opdrachten te gaan en te kiezen voor ‘Beginnen met lege opdracht’, kun je vanuit hier een opdracht aanmaken voor de desbetreffende relatie. Geef deze opdracht een naam, bijvoorbeeld Strippenkaart. Doorloop alle onderdelen en voeg aan de opdracht het juiste product toe met het betreffende aantal uren. Je kunt op dit moment ook nog het tarief aanpassen als dit anders is dan het standaard product. Door op ‘Details bewerken…’ te klikken kun je dit aanpassen. De uren moeten op fixed staan om de strippenkaart te laten werken. Nadat je de opdracht hebt opgeslagen, kun je uren gaan schrijven op de strippenkaart-opdracht.
Je kunt de uren monitoren vanuit de rapportage, door rechts op ‘Opdrachten’ te klikken. Door op een specifieke opdracht te klikken kom je automatisch uit op het dashboard van de opdracht waar je alles in detail kunt zien. Als het budget op is, voeg je een extra regel toe voor een nieuwe hoeveelheid uren. De eerdere regel kun je verbergen voor het urenschrijven door met de muis over de regel te gaan, en dan op het symbool van het oogje met een streepje erdoor te klikken.
Tip: geef de opdracht een tag "Strippenkaart". Daarmee kun je de opdrachten die op basis van een strippenkaart zijn afgesproken goed vinden, en er in de rapportages op filteren.
Betreft het een strippenkaart die maandelijks terugkomt, dan kun je er ook een contract van maken. Hoe je dit doet lees je bij contracten
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Opdrachten

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!