Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Hoe kan ik meerdere facturen samenvoegen?

Soms heb je meerdere facturen klaarstaan voor dezelfde klant. In dat geval is het netjes om de facturen samen te voegen in één enkele factuur. Dit scheelt jou en je klant weer wat onnodige administratieve last!

Conceptfacturen samenvoegen

Via het factuuroverzicht kun je ofwel een selectie, ofwel alle conceptfacturen samenvoegen. Om alle conceptfacturen samen te voegen, klik je rechts op 'Conceptfacturen samenvoegen'. Mocht je alleen van een selectie facturen samen willen voegen, dan selecteer je eerst de betreffende facturen, en klik je daarna op 'Conceptfacturen samenvoegen'. Gripp groepeert de facturen die van dezelfde relatie zijn, en waarbij dezelfde sjabloonset is ingesteld. Het onderwerp, het kenmerk en de omschrijving worden samengevoegd als suggestie, maar het staat je vrij om deze voor de definitieve omzetting zelf aan te passen. Mocht je te veel facturen hebben geselecteerd, dan kun je ze last-minute nog uitvinken. Deze facturen blijven dan ongemoeid.
Afbeelding
Bij het samenvoegen van facturen worden alle factuurregels van de geselecteerde facturen van dezelfde relatie en met dezelfde sjabloonset samengevoegd op een nieuwe factuur. Bestanden en tags worden eveneens samengevoegd. De betalingswijze wordt altijd opgehaald bij de relatie. De conditie en het vinkje 'bestanden delen' worden ingevuld indien deze bij alle facturen gelijk zijn.
Doordat het mogelijk is dat je op sommige facturen wel, en op andere facturen niet met groepen hebt gewerkt, kan het zijn dat de volgorde van de factuurregels aangepast wordt. Zo voorkomen we onnodige groepen en dus onnodig lange facturen.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Factureren
Video
Contracten

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!