Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Hoe kan ik een betaling registreren of verwijderen?

Je kunt op de factuurpagina klikken op 'Betaling registreren...'. Er verschijnt nu een pop-up, waarin je het ontvangen bedrag en de datum kunt invullen, eventueel aangevuld met een notitie.
Om meerdere facturen van een betalingsregistratie te voorzien, selecteer je deze in het facturenoverzicht, en klik je vervolgens op 'Betalingen registreren...'. Voor elke openstaande factuur kun je nu het bedrag en de datum invullen, en de betaling opslaan.

Verwijderen

Wanneer je een factuur opent, zie je op het tabblad "Betalingen" een overzicht van alle geregistreerde betalingen. Klik op 'Bewerken' om de betalingen te kunnen bewerken. Achter de betreffende betaling die je wilt verwijderen klik je op "Verwijder". Klik vervolgens op "Opslaan" om de wijziging definitief te maken. Wanneer de verwijderde betaling er toe leidt dat de factuur niet meer 100% voldaan is, dan verschijnt deze weer in het facturenoverzicht onder het kopje "Openstaand".
Let op! Deze werkwijze is niet van toepassing als je de Boekhoudmodule van Gripp gebruikt of een live-koppeling hebt met een extern boekhoudpakket.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Factureren
Video
Contracten

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!