Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Hoe kan ik een aanbetaling voor facturen regelen

Aanbetalingen voor opdrachten kunnen eenvoudig gemaakt worden door bij een opdracht te kiezen voor 'Opdracht factureren'. In de pop-up die verschijnt kies je onderaan voor de optie 'Nee, ik wil eerst een aanbetalingsfactuur maken'. Standaard staat 50% van het te factureren bedrag vooraf ingevuld. Je kunt dit bedrag aanpassen of bij het percentageteken het gewenste percentage invullen. Met deze handige rekenhulp reken je een percentage om naar een bedrag.
Een overzicht van eventuele eerdere aanbetalingen wordt getoond in de blauwe balk bovenin de pop-up. Zo weet je direct hoeveel er reeds gefactureerd is voor deze opdracht. Het onderwerp van de factuur staat standaard ingevuld. Indien gewenst kun je dit aanpassen en een omschrijving toevoegen. Ook kun je de factuur een toekomstdatum geven, voor het geval je alvast een aanbetalingsfactuur wilt klaarzetten voor een latere datum. Klik tot slot op "Aanmaken", en de factuur wordt aangemaakt.
Mocht je een afwijkende betalingstermijn willen hanteren voor je aanbetalingsfacturen, dan kun je hiervoor een aparte conditie aanmaken. Hoe dit in zijn werk gaat lees je hier.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Factureren
Video
Contracten

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!