Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Hoe kan ik bestanden mee sturen met offerte's en dergelijke?

Het kan zijn dat je met een offerte/factuur standaard de Algemene Voorwaarden, Uurtarieven of een ander bestand mee wilt sturen via de mail. Dat is mogelijk in Gripp. Ga hiervoor naar 'Instellingen' > 'Identiteiten & sjablonen' > kies een sjabloonset > klik op het sjabloon waar je het standaard bestand aan wilt toevoegen (bijvoorbeeld offerte) > klik op Bewerken > Onder Opties voeg je het bestand toe als voor- of achterblad. Dit bestand moet een PDF-bestand zijn. Wanneer het bestand een ander formaat heeft of standaard als bijlage meegestuurd moet worden, ga je naar het tabblad 'Online viewer' en voeg je het bestand daar toe. Let op: bestanden die je hier upload zijn alleen zichtbaar in de Online viewer.
Tevens is het ook altijd mogelijk om bestanden die specifiek bij bijvoorbeeld een offerte horen toe te voegen aan deze offerte (of opdracht, etc). Vergeet dan niet het vinkje "Bestanden delen met klant" aan te vinken.
Video
Introductie & dashboard
Video
Timeline & geschiedenis
Video
Zoeken, filteren & exporteren
Video
Producten & pakketten
Video
Medewerkers