Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Groepsstatus bij opdrachten

Afhankelijk van de werkwijze in jouw bedrijf, kan het fijn zijn een extra communicatiemiddel te hebben, om aan te geven dat een deel van een opdracht bijvoorbeeld gefactureerd kan worden. Hiervoor zijn Groepsstatussen ontwikkeld binnen Gripp. Hiermee kun je eenvoudig aangeven dat bepaalde groepen van een opdracht al gefactureerd kunnen worden en anderen nog niet. Een en ander komt ook terug in de 'Opdracht factureren' pop-up, zodat je met één druk op de knop precies die groepen kunt selecteren.

Aanmaken groepsstatus

De verschillende groepsstatussen kun je aanmaken in de Instellingen via het tandwiel linksonder > tabblad Opdrachten > Bewerken > roze knop "Toevoegen". Geef de groepsstatus een naam en kleur, sla de pop-up op en herhaal deze stappen tot je alle groepsstatussen hebt toegevoegd.
Afbeelding

Groepsstatus toevoegen

In een opdracht kun je een groep of pakket een bepaalde fase meegeven door de opdracht te bewerken en links in de groepsregel op het witte vakje te klikken. Vervolgens kun je de gewenste fase selecteren. Het vakje krijgt vervolgens de kleur van de betreffende fase.
Afbeelding
Bij het aanmaken van een nieuwe factuur (via de knop Opdracht factureren in een opdracht) kun je in de pop-up in één keer een of meerdere fases selecteren. Dit doe je door eerst alle onderdelen uit te vinken met het algemene vinkje, om daarna bovenaan de pop-up op de gewenste fase(s) te klikken. Op dat moment worden alle groepen en producten uit deze fase(s) direct geselecteerd en kun je de factuur aanmaken.
Afbeelding
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Introductie & dashboard
Video
Timeline & geschiedenis
Video
Zoeken, filteren & exporteren
Video
Producten & pakketten
Video
Opdrachten

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!