files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Facturen laten betalen via iDeal

Op de site van Mollie kun je informatie vinden en je aanmelden. Zie https://www.mollie.com/nl/payments/ideal. Als je dat hebt gedaan, ontvang je een API-key van Mollie. In Gripp ga je vervolgens naar Instellingen -> tabblad Integraties en klik je op Bewerken. Zet het schuifje bij de Mollie-koppeling aan en vul je API-key in. Bij iedere factuur die je verstuurt vanuit Gripp krijgen klanten de mogelijkheid om deze via iDeal te betalen.