Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Export naar Generiek

Hieronder volgt de uitleg over hoe je facturen generiek uit Gripp exporteerd. De export Generiek is puur voor eigen gebruik, of voor boekhoudsystemen waarvoor geen directe export bestaat. Om te beginnen gaan we naar Facturen in Gripp. Daar vind je onder Acties de knop: "Download export voor boekhouding...". In de pop-up kun je aangeven welke periode je wilt downloaden en voor welk boekhoudpakket. Kies hier voor Generiek. Klik vervolgens op de link "Download bestand voor boekhouding". Let er op dat bij de producten de grootboekrekeningen zijn ingevuld. Dit moet ook gebeuren bij het boeken van de inkoopfacturen. Vergeet je dit, dan zal je hiervoor een melding krijgen bij het aanmaken van het bestand.
Afbeelding
Het Excel-bestand dat wordt aangemaakt bevat een zestal tabbladen, te weten: Verkoopfacturen, Inkoopfacturen, Verkoopfacturen (totalen), Inkoopfacturen (totalen), Debiteuren en Crediteuren. De tabbladen Verkoopfacturen en Inkoopfacturen geven de regels aan per factuur die zijn geboekt. De tabbladen Verkoopfacturen (totalen) en Inkoopfacturen (totalen) geven de totalen aan van de facturen. En de tabbladen Debiteuren en Crediteuren geven aan welke debiteuren/crediteuren er zijn gebruikt voor de boekingen.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Factureren
Video
Contracten

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!