Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Correctie vooruit ontvangen betalingen in Debiteuren- en Crediteurenoverzicht

Soms kan het gebeuren dat je, om wat voor een reden dan ook, een betaling voor een factuur eerder hebt ontvangen dan de factuurdatum. Stel: de betaling is ontvangen in januari, en de factuurdatum ligt in februari. Wanneer je nu bij Rapportage > Debiteuren als peildatum 31 januari opgeeft, ontbreekt de factuur. Deze is immers pas in februari verzonden, en staat dus nog niet 'open'. Op de balans is er echter wél een verandering in de debiteurenstand zichtbaar, omdat deze in januari door de ontvangen betaling is gewijzigd. Om de balans en rapportage gelijk te houden, voegen we een extra regel toe met betalingen die ontvangen zijn voor de peildatum, maar waarvan de factuurdatum na de peildatum ligt.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Rapportages

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!