Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Hoe stel ik de Bunq-livekoppeling in?

Het instellen van de Bunq-live koppeling gebeurt in een aantal stappen. Ga naar de bank-pagina, en klik op 'Bank transacties importeren'. Je ziet in de pop-up die verschijnt een linkje 'Bunq livekoppeling toevoegen'.
Afbeelding
Na het klikken op de link, krijg je een nieuwe pop-up met daarin een QR-code. Scan met de Bunq-app de QR-code, en volg de verdere instructies op je telefoon. Na korte tijd zullen de banktransacties worden overgezet. Wellicht moet je hiervoor even de bankpagina verversen.
Afbeelding

Meerdere rekeningen toevoegen

Het is mogelijk meerdere rekeningen toe te voegen. Bij het accepteren van de connect, kun je kiezen welke Bunq-rekening je wilt toevoegen aan Gripp. Zie onderstaande screenshot.
Afbeelding

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!