Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Betalingswijze uitleg

De betalingswijze uitleg is een standaardtekst die je op de factuur terug kunt laten komen met gebruik van de verwijzing #betalingswijzeuitleg#.

De instellingen voor deze verwijzing zijn terug te vinden via het tandwieltje > Instellingen > tabblad Factuurfases. Na rechts bovenin op ‘Bewerken’ te hebben geklikt, kun je achteraan de regel van bijvoorbeeld Herinnering op ‘Bewerk’ klikken. Daardoor wordt het onderstaande scherm geopend:
Afbeelding
Hier kun je de standaard betalingstermijn aanpassen en de teksten die je terug wilt laten komen op de factuur. Door gebruik te maken van verwijzingen wordt iedere factuur automatisch gepersonaliseerd met de juiste data en bedragen. Wanneer alles naar wens is klik je op ‘Klaar’ en sla je vervolgens de instellingen definitief op in de rechter bovenhoek via de knop 'Opslaan'.