Betalingswijze uitleg

De betalingswijze uitleg is een standaardtekst die je op de factuur terug kunt laten komen met gebruik van de verwijzing #betalingswijzeuitleg#.

De instellingen voor deze verwijzing zijn terug te vinden via Instellingen > tabblad Factuurfases. Na rechts bovenin op ‘Bewerken’ te hebben geklikt, kun je achteraan de regel van bijvoorbeeld Herinnering op ‘Bewerk’ klikken. Daardoor wordt het onderstaande scherm geopend:
Afbeelding
Hier kun je de standaard betalingstermijn aanpassen en de teksten die je terug wilt laten komen op de factuur. Door gebruik te maken van verwijzingen wordt iedere factuur automatisch gepersonaliseerd met de juiste data en bedragen. Wanneer alles naar wens is klik je op ‘Klaar’ en sla je vervolgens de instellingen definitief op in de rechter bovenhoek via de knop 'Opslaan'.