Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Algemene informatie over Uren

De offertes, opdrachten en taken zijn gemaakt, nu is het tijd voor het urenschrijven.
Afbeelding
Je komt in bovenstaand scherm terecht en onderin kun je zoeken naar een offerte/opdracht en een onderdeel daarvan om je uren te schrijven. Alleen medewerkers die teammember zijn op een offerte of opdracht kunnen daar uren op schrijven. Als je de offerte/opdracht en het onderdeel hebt gevonden, druk je op Toevoegen. De offerte/opdracht wordt toegevoegd aan het overzicht. Door bij de betreffende dag op het vakje te klikken krijg je onderstaand scherm te zien. Hier kun je het aantal uren invullen en tevens een omschrijving van de werkzaamheden meegeven. Tevens kun je een taak kiezen die hiervoor is aangemaakt, dan verschijnt het aantal geschreven uren ook bij de taak.
Afbeelding
Heb je een project waar je behalve deze week ook in latere weken op moet werken, dan kun je de regel vastzetten zodat je deze niet iedere week hoeft toe te voegen. Ga in je overzicht met je muis over de regel en er verschijnt een punaise aan het begin van de regel. Door op de punaise te klikken zet je de offerte/opdracht vast in het overzicht. De uren staan nu met status concept op de offerte/opdracht geschreven. Dit kun je zien aan het blauwe lijntje aan de rechterkant van de regel.
Afbeelding
Door een vinkje achter de regel te plaatsen kun je de uren Definitief maken of Fiatteren. Klik na het vinkje zetten op “Kies”, je krijgt dan een pull-down menu waar je een van deze twee opties kunt kiezen. Uren kunnen ook door middel van de stopwatch worden geschreven, zie de uitleg hiervan bij de Taken.
Je kunt ook uren bijhouden en schrijven met behulp van de stopwatch. In Werken met de stopwatch lees je hoe dit in zijn werk gaat.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Uren schrijven

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!