“Gripp: overzichtelijke online bedrijfssoftware”

Op het Summa College worden leerlingen opgeleid voor salesfuncties. Sinds dit jaar werken zij met Gripp om op realistische wijze te oefenen met Customer Relationship Management. In deze CRM-training leren de leerlingen hoe ze de informatie in een digitaal systeem ordenen en welke privacygevoelige informatie erin mag staan.

Van fictief naar realtime

Voorheen oefenden de leerlingen vooral met elkaar, in rollenspellen. Docent Fhenne Smulders: “Ik vond het belangrijk dat onze scholieren ook in de praktijk oefenen. Nu leerden ze de praktijk vooral op stage, maar niet elk stagebedrijf heeft een CRM-systeem. Gripp maakt het mogelijk om van tevoren te oefenen.

“Gripp maakt het voor onze studenten mogelijk feeling te krijgen met het bedrijfsleven. Wij merken dat het ze enorm motiveert om met echte klanten bezig te zijn in plaats van alleen fictief te oefenen.” – Fhenne Smulders, docent aan het Summa College

CRM-training met echte klussen uit het bedrijfsleven

Als een bedrijf graag een klanttevredenheidsonderzoek wil, is het aan de leerlingen van het Summa College om deze informatie goed te noteren. “Het is de ideale CRM-training. De studenten krijgen een persoonlijke inlogcode en zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen klanten. Doordat zij werken met echte opdrachten uit het bedrijfsleven is werken met Gripp de ideale manier om ze klaar te stomen voor de toekomst.”

Offertes versturen vanuit Gripp

Offertes versturen is eveneens onderdeel van de CRM-training. Via Gripp werkt dat ook voor studenten zeer gemakkelijk. Fhenne: “Ze leren op de opleiding natuurlijk wel wat de onderdelen van een offerte zijn, maar de theorie omzetten naar praktijk maakt het een stuk concreter. Bovendien kunnen bedrijven de offertes meteen online accepteren. Wel zo gemakkelijk.”

Meer ervaringen van Gripp gebruikers

Gripp is een pakket wat je prikkelt om actie te ondernemen

Christiaan de Jong

Eigenaar Haan reclamewerk

Net als 2.000+ bedrijven ook jouw zaken in zicht?

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis