Gripp timmert aan de weg...

Roadmap

Gripp ontwikkelt zich continu door. Denk hierbij aan bug-fixes, kleine verbeteringen die het leven net wat fijner maken, algemene functionaliteiten zoals verbeterde zoekmogelijkheden, of grote nieuwe modules.

Ons team ontwikkelt voor én met jou de mooiste dingen!

We lanceren een nieuwe functionaliteit pas wanneer deze aan een aantal criteria voldoet, bijvoorbeeld dat de werking perfect moet zijn, en dat de toegevoegde waarde groot genoeg is voor onze klanten. Om die reden is het erg lastig om aan te kunnen geven wanneer welke functionaliteit z’n doorgang in Gripp zal vinden. Alsnog proberen we hier, onder voorbehoud, een grove schatting voor te geven. Aan onderstaand overzicht kunnen geen rechten worden ontleend, en wordt periodiek aangepast. Daarnaast heeft de uitbraak van het Coronavirus, en de gepaarde onzekerheid, ook invloed op de onderstaande roadmap.

Onderstaand vind je een korte roadmap van deze laatste categorie. Deze roadmap bevat de zaken waar Gripp op dit moment mee bezig is.

Omschrijving
Toelichting
i
Toelichting

Gripp

Gripp Plus

Status

Afdelingen en teamleiders
i
SimpleInvoicing biedt je de mogelijkheid om op een eenvoudig manier te factureren aan (semi)-overheden of andere partijen die zijn aangesloten op het SimplerInvoicing netwerk.

Q1 2021

Klantenportal
i
Klantenportal

Q1 2021

Inspraak?

Laat je stem horen! In Gripp vragen we je periodiek om feedback. Hiermee verbeteren we ons product, en voegen we functionaliteiten toe waar gebruikers écht op zitten te wachten. Het geven van feedback is eenvoudig en kost slechts een paar minuten van je tijd.

Periodiek nodigen we een deel van onze klanten uit voor een werkgroepsessie. Tijdens deze sessie zitten we samen met zes tot acht bedrijven aan tafel tijdens een inspirerende sessie, en brainstormen we over verbeteringen voor Gripp. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, laat dit aan ons weten via support@gripp.com. We zetten je dan op de lijst met mogelijke kandidaten. Wellicht word jij de volgende keer uitgenodigd!

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis