Roadmap

Gripp ontwikkelt zich continu door. Denk hierbij aan bug-fixes, kleine verbeteringen die het leven net wat fijner maken, algemene functionaliteiten zoals verbeterde zoekmogelijkheden, of grote nieuwe modules. Onderstaand vind je een korte roadmap van deze laatste categorie. Deze roadmap bevat de zaken waar Gripp op dit moment mee bezig is.

We lanceren een nieuwe functionaliteit pas wanneer deze aan een aantal criteria voldoet, bijvoorbeeld dat de werking perfect moet zijn, en dat de toegevoegde waarde groot genoeg is voor onze klanten. Om die reden is het erg lastig om aan te kunnen geven wanneer welke functionaliteit z’n doorgang in Gripp zal vinden. Alsnog proberen we hier, onder voorbehoud, een grove schatting voor te geven. Aan onderstaand overzicht kunnen geen rechten worden ontleend, en wordt periodiek aangepast. Daarnaast heeft de uitbraak van het Coronavirus, en de gepaarde onzekerheid, ook invloed op de onderstaande roadmap.

Applicatietaal Engels
Engelse collega’s op kantoor? Over niet al te lange tijd kunnen zij Gripp in het Engels gebruiken!
Gelanceerd!
Jaarlijkse facturatie Gripp abonnement
In ruil voor een stukje commitment, krijg jij een aantrekkelijke korting!
Gelanceerd!
Gripp Plus rapportages
Nog meer grip op je bedrijf dankzij Gripp Plus rapportages: een verzameling geavanceerde rapportages voor bedrijven die sturen op cijfers.
Gelanceerd!
Gripp Time Tracker
Een handige app die je precies vertelt wat je te doen staat, en het ook nog eens zeer eenvoudig maakt om snel je uren te schrijven.
Gelanceerd!
Facturen via SimplerInvoicing
SimpleInvoicing biedt je de mogelijkheid om op een eenvoudig manier te factureren aan (semi)-overheden of andere partijen die zijn aangesloten op het SimplerInvoicing netwerk.
Gelanceerd!
Verkoopkansen
Lichtgewicht offertes die je snel kunt aanmaken bij een klant. Ideaal voor je sales-team!
Gelanceerd!
Overkoepelend projectniveau
Je opdrachten groeperen onder een overkoepeld project, opdracht-overschrijdende budgetbewaking, en inzicht in de prestaties op project-niveau: het komt er binnenkort aan!
Gelanceerd!
Power BI Data export
Nog meer inzicht dankzij de mogelijkheden om jouw data met een druk op de knop te exporteren naar een door Power BI in te lezen formaat.
Gelanceerd!
Live koppeling banken via Ponto
Middels de PSD2-wetgeving stelt Ponto (3e partij) ons in staat om met een zeer groot deel van de Nederlandse een live-koppeling op te zetten. Dat betekent dat nieuwe banktransacties elke ochtend automatisch voor je klaar staan!
Gelanceerd!
Automation
Automatisch een mailtje verzenden 5 dagen na het verzenden je offerte, automatisch archiveren na 30 dagen, uren automatisch fiatteren, automatisch activiteiten aanmaken bij het aanmaken van een offerte, automatisch een week voor het vervallen van een offerte een herinnering naar de klant sturen sturen: zomaar een paar ideeen die we eventueel beschikbaar willen gaan maken binnen Gripp.
Gelanceerd!
Integratie met externe leveranciers
Inkoop moet eenvoudiger kunnen, vinden wij. Gripp ontwikkelt daarom een aantal integraties met externe leveranciers om bestellingen en de vervolgtrajecten daarvan direct in Gripp te kunnen regelen.
Gelanceerd!
Retainers
Via retainers factureer vooraf een bedrag aan je klant en gebruik die retainer om eenvoudig je opdrachten mee te verrekenen.
Gelanceerd!
Krachtiger rechtenbeheer t.b.v. afdelingen en teamleiders
Met een uitbreiding op de automation-module i.c.m. met standaardfilteringen op rechtenprofielniveau, worden extra mogelijkheden beschikbaar voor het goed managen van bijvoorbeeld het fiatteren van uren, en akkoorderen van inkoopfacturen.
Gelanceerd!
Klantenportaal
Geef je klanten toegang tot een online portal, waar ze eenvoudig de aan hen verzonden offertes kunnen bekijken, facturen kunnen voldoen, of de status van een opdracht kunnen volgen.
Gelanceerd!
Flexibele zelf-plan mogelijkheden
Vrijer plannen dankzij gloednieuwe additionele planningsfunctionaliteit. Daarnaast een werkelijke forecast op de toekomstige capaciteit.
Bijna!
Gripp in een fris jasje
Iets meer werk dan gepland, maar we zijn er hard mee bezig: een frisse nieuwe look voor Gripp!
Q3 2021


Inspraak?

Laat je stem horen! In Gripp vragen we je periodiek om feedback. Hiermee verbeteren we ons product, en voegen we functionaliteiten toe waar gebruikers écht op zitten te wachten. Het geven van feedback is eenvoudig en kost slechts een paar minuten van je tijd.

Periodiek nodigen we een deel van onze klanten uit voor een werkgroepsessie. Tijdens deze sessie zitten we samen met zes tot acht bedrijven aan tafel tijdens een inspirerende sessie, en brainstormen we over verbeteringen voor Gripp. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, laat dit aan ons weten via support@gripp.com. We zetten je dan op de lijst met mogelijke kandidaten. Wellicht word jij de volgende keer uitgenodigd!

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen. Aan de slag!
Probeer nu gratis

Geen creditcard nodig. Geen gedoe.