files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning
Logo Gripp voor Social Media
WhiteWorks
wordt
Gripp!
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Online bedrijfssoftware voor ieder
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau

WhiteWorks wordt Gripp!

Nieuwe naam

Een nieuw jaar, een nieuwe naam. Na een lange zoektocht zijn we met een aantal van onze zeer creatieve klanten tot een nieuwe naam gekomen voor ons product. We zochten een naam die meer aansluit bij wat wij doen, en vooral wat wij voor jou willen bereiken in je dagelijkse bedrijfsvoering. Samen met het team van Megawatt uit Eindhoven zijn we tot een goede, lekker klinkende en korte naam gekomen. Questo uit Eersel heeft voor ons een nieuw logo ontwikkeld, dat zakelijk, maar toch ook vriendelijk oogt. Hieronder het resultaat. Wij zijn er blij mee!
Afbeelding
De komende tijd zitten we in een overgangsfase, en zal je soms Gripp zien staan, en een andere keer weer Gripp. Alle webadressen e.d. blijven gewoon werken.

Sneak preview nieuwe layout

Bij een nieuwe naam en een nieuw logo, hoort natuurlijk ook een nieuwe frisse look van de applicatie. Wij zijn hard bezig om alle denkbare feedback die we in de afgelopen jaren hebben ontvangen te verwerken in een overzichtelijke en moderne layout. Zo benut de applicatie straks beter de breedte van je scherm door het menu aan de linkerkant te tonen, en de applicatie de gehele breedte van de browser te laten gebruiken. Ook trekken we de mobiele varianten van de applicatie gelijk met de desktopvariant, zodat alles beter op elkaar aansluit. De structuur en werking van de applicatie blijft verder ongewijzigd, zodat je niet voor onangename verassingen komt te staan!

We zijn nu nog druk aan het schaven en polijsten, maar verwachten ergens in het voorjaar de nieuwe look te lanceren. Tegen die tijd zullen we dat uiteraard helder communiceren, en uiteenzetten wat er precies veranderd is. Hieronder vind je alvast een kleine sneak preview. Mocht je dingen hebben waarvan je denkt: dat moet anders, laat het ons vooral weten op support@gripp.com.
Afbeelding
Afbeelding

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw signbedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!
Bij het aanmelden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.