Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Manage je projecten met Gripp

Met de online projectmanagement software Gripp plan en manage jij je projecten beter dan ooit!
“Mijn collega stelde voor om de demo van Gripp te doorlopen. Daarna zijn we meteen overgestapt!” Puurpxl

Online projectmanagement

De online projectmanagement van Gripp geeft jou grip op projecten, waardoor projecten beter gemanaged worden, synergie ontstaat en deadlines halen regel wordt in plaats van uitzondering!

Overzicht, overzicht, overzicht!

Afkomstig van een offerte, of los aangemaakt: opdrachten in Gripp bieden je altijd het overzicht dat je nodig hebt. In welke fase bevindt een opdracht zich? Wie is waar mee bezig? Hoeveel kan er nog gefactureerd worden? Wanneer is de deadline? Hoeveel uren zijn er al geschreven? Zitten we nog binnen budget? Alle antwoorden op deze vragen vind je met Gripp op een enkele pagina!

Voor nog meer gemak: maak gebruik van basis-opdrachten om veel gemaakte opdrachten met een druk op de knop aan te maken! Nog even de klantnaam invullen, en klaar!

Bekijk screenshot

Budgetten in een oogopslag

Uren en omzet makkelijk gebudgetteerd vanuit je offerte. En alle uren die iedereen schrijft direct visueel afgezet tegen je gebudgetteerde uren. Omzet en inkoop? Idem Dito. Dus, meteen inzicht in je bruto winst, hoeveel uur je nog verwacht te schrijven, welke taken er open staan, en wie waaraan gewerkt heeft.
Bekijk screenshot

Project planning in fases uitvoeren

Is er akkoord gegeven op een uitgebrachte offerte en moet een deadline gehaald worden? De online projectmanagement van Gripp geeft jou de mogelijkheid om projecten en opdrachten op te delen in verschillende fases. Zo heb je altijd overzicht in welke fase het project zich bevindt, wanneer de deadline van het project is en op welk project de focus moet worden gelegd.

Bekijk screenshot

Projectadministratie zorgt voor duidelijke facturen

Projecten kunnen op basis van fixed price, een begroting, of op nacalculatie uitgevoerd worden. Met de urenregistratie van Gripp worden gedane werkzaamheden eenvoudig en snel geregistreerd op projecten en de onderliggende taken. Zo weet je klant precies hoe de opbouw van het factuurbedrag tot stand komt. Ook krijg je met de online urenregistratie snel inzicht in hoe declarabel jouw medewerkers zijn geweest, en of inschattingen vooraf overeenkomen met de werkelijkheid achteraf.
Bekijk screenshot

Periodieke werkzaamheden en strippenkaarten

In Gripp kun je opdrachtregels periodiek laten ophogen, bijvoorbeeld elke week, elke maand, of elk half jaar. Ideaal voor strippenkaarten of andere abonnementsvormen die je met je klant hebt afgesproken, waarbij het cruciaal is dat je opdrachtdasboard altijd een kloppend beeld laat zien!

Bekijk screenshot

Veel kleine opdrachten? Factuur ze allemaal tegelijk!

Heeft jouw bedrijf veel te maken met een hoop kleine opdrachten? Dan kan factureren nog wel eens een klusje zijn. Niet met Gripp! Maak een selectie van je opdrachten, en factureer ze met een druk op de knop. Da's nog eens tijdsbesparing!
Bekijk screenshot

Afscherming van financiële gegevens

Niet alle gegevens zijn voor alle ogen bedoeld. Met de uitgebreide rechtenprofielen in Gripp, zorg je er voor dat medewerkers alleen financiële projectinformatie kunnen inzien wanneer dat wenselijk is.

Bekijk screenshot

Waar zitten de uren in?

Inzicht in hetgeen waarin tijd wordt gestopt draagt bij aan het beter kunnen budgetteren en offreren. Met Gripp heb je een zeer gedetailleerd overzicht op opdracht-, onderdeel- en taakniveau.
Bekijk screenshot

Meer grip op projecten door uren- en inkoopregistratie

Alleen met een strakke registratie van gemaakte uren en inkoop kun je een bedrijf goed runnen. Gripp ondersteunt je op deze punten als geen ander, en biedt het inzicht dat je nodig hebt op elk moment van de dag, waar ook ter wereld.

Bekijk screenshot

Teams & Taken

Met Gripp worden projecten eenvoudig opgedeeld in verschillende taken die vervolgens toe worden gewezen aan verschillende medewerkers of teams. Zo weet iedereen wat hij of zij moet doen, wanneer de deadline is en wat zijn aandeel is in het succesvol afronden van het project!
Bekijk screenshot

Alle belangrijke informatie gerapporteerd

Hoeveel uren zijn er al gewerkt per project? Hoeveel draagt een project bij aan je omzet? Hoeveel inkoop is er al gedaan? Door de rapportages van Gripp weet je dit altijd en wordt project management een stuk makkelijker!

Bekijk screenshot

Gripp PlusOverkoepelend projecten / retainers

Houdt ook het overzicht over meerdere bij elkaar horende opdrachten en offertes dankzij het overkoepelende projectniveau. Inclusief de mogelijkheid om een bedrag vooraf te factureren, en gaandeweg de opdrachten hiermee te verrekenen!
Bekijk screenshot
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Opdrachten
“Gripp heeft mij scherper gemaakt wat betreft openstaande facturen, nu betalen klanten gewoon op tijd. Door de melding dat er nog facturen openstaan heb ik ervoor gezorgd dat dit niet meer gebeurt, wat mij enorm veel rust heeft gegeven.” VAMedia - VAMedia

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!