Alle integraties

Driff

De koppeling tussen Gripp en Driff brengt projectleden binnen en buiten je organisatie samen in online workspaces. Daar vindt alle communicatie en uitwisseling van project gerelateerde informatie plaats. Met chatberichten deel je snel en eenvoudig vragen, antwoorden en praktische informatie met je collega’s, je klant of het hele team. Met één simpele klik heb je diezelfde groep mensen op je scherm in een video call. 

Door vanuit één centrale online plek samen te werken zijn alle betrokkenen 24/7 real time op de hoogte van de status. Doordat iedereen met elkaar in contact staat, is de projectmanager dus niet langer de trechter waar alles doorheen moet. Projectbestanden worden centraal opgeslagen en worden met één klik goedgekeurd door collega’s of je klant, of voorzien van feedback. Met Driff is relevante informatie niet langer ingesloten in e-mailboxen en andere plekken die niet voor iedereen toegankelijk zijn. 

Wat biedt de koppeling tussen Gripp en Driff nog meer?

De koppeling met Gripp maakt dat werknemers die je in Gripp hebt staan, automatisch aan Driff worden toegevoegd. Dat scheelt dubbele invoer, wat slechts één van de voorbeelden is waardoor je tijd bespaart. Daarnaast krijg je binnen Driff real time notificaties zodra een klant reageert op een offerte of wanneer een factuur is betaalt. 

Voor meer informatie over Driff kijk je hier.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis