Extra grip op de zaak

Gripp Plus

Gripp Plus is een verzameling van extra functies waarmee gebruikers nog meer grip krijgen op hun bedrijf. De functionaliteit die nog komen zijn te vinden op onze roadmap. Hieronder vind je alvast een overzicht van de zaken die al gelanceerd zijn.
  • Werken zoals jij dat wilt door middel van automation
  • Samenwerken met klanten in het klantenportaal
  • Krachtige BI functies en rapportagemogelijkheden

Automation & workflows

Gripp probeert zijn gebruikers zo veel mogelijk tijd te besparen door handelingen zo gemakkelijk mogelijk te maken, Gripp-gebruikers hebben meer vakantie! Dit is dan ook de reden dat de Automatisering module zijn weg heeft gevonden naar onze applicatie. De Automatisering module geeft gebruikers de mogelijkheid om bepaalde handmatige handelingen geautomatiseerd uit te voeren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Krachtig klantenportaal

Meer direct contact met de klanten, inzage mogelijkheden voor documenten en direct bij inzage facturen betalen? Dit is mogelijk met het Gripp Plus klantenportaal. Geef relaties toegang tot een privé omgeving met jouw bedrijfslogo en huisstijl en ervaar het gemak.

Overkoepelende projecten/retainers

Houdt ook het overzicht over meerdere bij elkaar horende opdrachten en offertes dankzij het overkoepelende projectniveau. Inclusief de mogelijkheid om een bedrag vooraf te factureren, en gaandeweg de opdrachten hiermee te verrekenen!

Overzichtelijke ranglijsten

Vergelijk zelf te definiëren periodes met elkaar op het gebied van klant-omzet, accountmanager-omzet, of inkoop en spiegel dit af tegen vooraf ingestelde targets.

Live-bankkoppelingen via Ponto

Zonder omkijken je laatste banktransacties automatisch in Gripp! Bespaar tijd met deze handige functie. Beschikbaar voor zowel Nederlandse als buitenlandse banken.

Sturen op targets

Begint je bedrijf te groeien? Dan wordt sturen op targets een must. Stel de targets bij bedrijven en medewerkers zorgvuldig in en monitor het daarna periodiek.

Kies je weergave en sla deze op voor later

Bepaal zelf welke kolommen je ziet, in welke volgorde, met welke filtering en met welke sortering en eventuele groepering.

Een vooruitziende blik met Forecasts

Deze maand is je omzet top, maar hoe is dat volgende maand? Doe voorspellingen met de Forecast-rapportage zodat je nooit meer achteraf onaangenaam verrast wordt!

Waarom nog meer Gripp Plus?

  • Real-time onderhandenwerk-overzicht
  • Cost accounting overzicht
  • Alle gegevens zijn te exporteren
Joost van Iperen Managing Director bij Sowiesohelder
Gripp onderscheidt zich door altijd uit te gaan van de gebruiker.

Samenwerken in 1 omgeving

Van eerste contact tot en met de factuur. Dit is allemaal te zien in onze grand tour. Bekijk wat je met Gripp nog meer kan.
Doe de tour

Krijg net als 1.800+ bureaus ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

is in the eating. Probeer daarom Gripp gewoon 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen. Aan de slag!
Probeer nu gratis

Geen creditcard nodig. Geen gedoe.