files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

"Gripp: overzichtelijke online bedrijfssoftware"

Afbeelding

Over Webton

Website: www.webton.nl
Branche: Marketing, webdesign
Gebruikt Gripp sinds: 2015
Al jaren werkte webdesignbureau Webton met hetzelfde CRM-systeem. Terwijl het bedrijf groeide, bleek het systeem nauwelijks flexibel. Het toevoegen van een nieuwe dienst was steeds een onderneming waar een hoop maatwerk bij kwam kijken. Met vele contracten per jaar geen ideale situatie. Gripp biedt door middel van regelmatige updates het bedrijf de continuïteit waar zij al jaren naar opzoek was.

Alle vormen van facturatie geautomatiseerd

Webton werkt aan projecten met eenmalige ontwikkelkosten en jaarlijks terugkerende kosten, bijvoorbeeld voor webhosting. Gripp biedt een ruime keuze aan standaardoplossingen om al de verschillende vormen van facturatie alsnog te automatiseren. Dit scheelt jaarlijks liters koffie voor de consultant die Webton eerder steeds moest invliegen. Want alleen deze man wist de juiste updates en aanpassingen in het vorige systeem te verwerken.

Relatiebeheer helpt anticiperen

In Gripp worden alle facetten van de processen samengevoegd: offreren, projectmanagement en de facturatie. “Dit leidt ertoe dat het relatiebeheer perfect inzichtelijk is en dat we sneller kunnen sturen”, vertelt Kevin van Haare, account- en projectmanager bij Webton. “Dit werkt veel efficiënter. We zien in een oogopslag op welk type contract we werken met de klant, welke projecten actief zijn, waar eventueel vertraging zit en wie ermee bezig is. Onze helpdesk weet direct wie ze aan de lijn hebben en welke acties ze moeten ondernemen.”
“Een offerte wordt direct omgezet naar een opdracht en gekoppeld aan de juiste projectmanager. Deze dient gemakkelijk een facturatieverzoek in en verstuurt deze met één muisklik. Handmatig gegevens overkloppen is definitief verleden tijd.” - Kevin van Haare, account- en projectmanager Webton

Van foutgevoelig naar foutloos

Daarnaast maakte Webton voorheen de offertes in een apart systeem, waarna het factuurverzoek werd ingediend bij het CRM-systeem om de factuur vervolgens handmatig in te voeren in een losstaand facturatiepakket. Kevin: “Een tijdrovend en foutgevoelig proces. In Gripp zijn al deze handelingen samengevoegd, waardoor je snel een offerte of factuur de deur uit doet, die ook nog eens perfect op maat is gemaakt.”

Binnen één dag op de rails

Alle data uit het oude financiële systeem moest uiteindelijk worden overgezet naar Gripp. “Ze gooiden ons niet in het diepe, maar ondersteunden juist perfect. Het migreren van de data kwam erg nauw: al het relatiebeheer en de financiële gegevens moesten juist worden overgezet. Uiteindelijk zette Gripp binnen één dag alle data over, waardoor wij razendsnel weer bij onze bestanden konden”, aldus Kevin.
Maak net als Webton een optimalisatieslag in jouw relatiebeheer en projectfaseoverzicht en anticipeer als nooit tevoren. Zo voorkom je stress en onnodige overuren! Start proefperiode
Volgende ervaring: Van Essen Van Raay ⇒

Zomaar wat dingen die klanten tegen ons zeggen...

"Voor ons als sign-maker kan ik zeggen: Gripp fits like a glove!"

"Gripp is bij ons echt de 'ruggengraat' voor het hele bureau."

"Het geeft een hoop rust in je hoofd. Ik heb nu eindelijk overzicht!"

"We hebben alle functionaliteit voor het runnen van een bureau volledig nu geïntegreerd: van lead tot jaarrekening."

"Gripp luistert naar de klant en verwerkt feedback écht in updates."

"Snel in gebruik door de intuïtieve gebruikersinterface. We waren binnen één dag gewend!"

"Support denkt met je mee. Snelle reactietijd op vragen, aanpassingen, advies over bedrijfsvoering, etc."

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!