files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

"Offertes maken tijdrovend? VAMedia ging van anderhalf uur naar één minuut!"

Afbeelding

Over VAMedia

Website: www.vamedia.nl
Branche: Mediabureau
Gebruikt Gripp sinds: 2013
Waarom Gripp?
Snelle offertes, goed overzicht in openstaande facturen, met één knop je kwartaalcijfers
VAMedia is een fullservice-internetbureau met als kernfocus het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van huisstijlen, websites, webwinkels en socialmediastrategieën voor ZZP'ers en MKB. VAMedia onderneemt vanuit Christelijk oogpunt waarbij MVO hoog in het vaandel staat en is gevestigd in Utrecht. Maarten Kasanmoerawi, eigenaar van VAMedia, vertelt hoe Gripp VAMedia helpt om backoffice werkzaamheden zo weinig mogelijk tijd in beslag te laten nemen.

“Soms was ik wel anderhalf uur bezig met een offerte, dat moet je niet willen!”

Dat offertes maken in Excel veel tijd in beslag kan nemen is iets wat Maarten kan bevestigen: “Als je met Excel werkt loop je te klungelen met je factuurnummer, je ordernummer, je datum, noem maar op. Daar was ik gewoon te veel tijd mee bezig, soms was ik wel anderhalf uur, dat moet je niet willen!” Dit is dan ook de reden waarom VAMedia over is gestapt op Gripp: “Met Gripp heb ik nu binnen één minuut een offerte gemaakt.”

“Mijn onzekerheid om over te stappen is achteraf gezien helemaal niet nodig geweest, dit omdat Gripp gewoon super gebruiksvriendelijk is”

Het overstappen op nieuwe bedrijfssoftware gaat vaak gepaard met onzekerheid. Dat was bij VAMedia ook het geval. Maarten vertelt waarom dit onterecht was: “Ik koos in eerste instantie voor Gripp omdat Gripp ook in Utrecht gevestigd is. Als er dan wat zou zijn of ze moesten langskomen dan was dat tenminste snel geregeld. Mijn onzekerheid om over te stappen is achteraf helemaal niet nodig geweest, dit omdat Gripp gewoon super gebruiksvriendelijk is!”

“Gripp heeft mij scherper gemaakt wat betreft openstaande facturen, nu betalen klanten gewoon op tijd”

Naast dat VAMedia Gripp gebruikt voor het sneller maken van offertes, zorgt Gripp er volgens Maarten ook voor dat klanten sneller betalen: “Gripp heeft mij scherper gemaakt wat betreft openstaande facturen, nu betalen klanten gewoon op tijd. Door de melding dat er nog facturen openstaan heb ik ervoor gezorgd dat dit niet meer gebeurt, wat mij enorm veel rust heeft gegeven.”

“Als we onze kwartaalcijfers moeten inleveren vind ik het een hele opluchting dat je met één knop gelijk kan zien wat je kwartaalcijfers zijn, dat vind ik heerlijk”

Aan backoffice werkzaamheden wil Maarten zo weinig mogelijk tijd besteden. Dit is dan ook de reden waarom de managementrapportages van Gripp voor VAMedia dé oplossing zijn, vooral wanneer de kwartaalcijfers moeten worden ingeleverd: “Als we onze kwartaalcijfers moeten inleveren vind ik het een hele opluchting dat je met één knop gelijk kan zien wat je kwartaalcijfers zijn, dat vind ik heerlijk. Gelukkig ben ik er daarnaast ook maar één keer per week mee bezig.”
Volgende ervaring: Boomadviesbureau De Groot ⇒

Zomaar wat dingen die klanten tegen ons zeggen...

"Voor ons als sign-maker kan ik zeggen: Gripp fits like a glove!"

"Gripp is bij ons echt de 'ruggengraat' voor het hele bureau."

"Het geeft een hoop rust in je hoofd. Ik heb nu eindelijk overzicht!"

"We hebben alle functionaliteit voor het runnen van een bureau volledig nu geïntegreerd: van lead tot jaarrekening."

"Gripp luistert naar de klant en verwerkt feedback écht in updates."

"Snel in gebruik door de intuïtieve gebruikersinterface. We waren binnen één dag gewend!"

"Support denkt met je mee. Snelle reactietijd op vragen, aanpassingen, advies over bedrijfsvoering, etc."

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!