files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

"Ons offertetraject is dankzij Gripp sterk vereenvoudigd"

Afbeelding

Over Questo

Website: www.questo.nl
Branche: Reclame
Gebruikt Gripp sinds: 2015
Waarom Gripp?
Handige templates, Continu goed overzicht, Snel calculaties uitvoeren, Eenvoudig offertes maken, Tijdsbesparing
Questo is een creatief en veelzijdig reclamebureau, dat zich bezighoudt met grafisch ontwerp, sign & print en websites. Het bureau uit de omgeving van Eindhoven heeft een eigen ontwerpstudio en produceert nagenoeg alles in eigen huis, van gevelreclame tot autobelettering. Na tientallen soorten bedrijfssoftware te hebben bekeken, koos oprichter John Lavrijsen uiteindelijk voor Gripp.

"100 pakketten bekeken en 20 demo's doorlopen"

Lavrijsen was al vanaf 2007 op zoek naar online bedrijfssoftware, die hem kon ondersteunen op het gebied van administratie, workflowmanagement en calculatie. "Ik heb meer dan 100 pakketten bekeken en 20 demo's doorlopen." Na eerst zelf een maatwerkoplossing te hebben laten ontwikkelen, koos Questo uiteindelijk in 2015 voor Gripp. "Die aanvankelijke maatwerkoplossing bleek te technisch en te ingewikkeld in het gebruik. Bovendien was het geen online programma, waardoor het niet automatisch werd geupdated." Lavrijsen was dan ook blij dat hij in contact kwam met Gripp. "Zij hebben goed geluisterd naar mijn wensen en die één-op-één prima geïntegreerd in hun generieke oplossing."

"Dankzij slimme, handige templates zijn we veel minder tijd kwijt om offertes uit te brengen"

Questo werkt veel met samengestelde offertes, die zijn opgebouwd uit een groot aantal componenten. "Neem de productie van een lichtreclame. Daarvoor maken we eerst een ontwerp. Bij de uitvoering moeten we vervolgens een groot aantal verschillende handelingen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld lassen, frezen en zagen. Daarnaast worden er verschillende materialen in verwerkt, variërend van een LED-lamp tot en met een aluminium koker", licht Lavrijsen toe. "Al deze parameters hebben we in een template verwerkt. In totaal hebben we een stuk of vijftien van die templates. Zo hebben we er bijvoorbeeld ook één voor autobelettering." Dankzij deze templates hoeft Questo niet meer bij elke aanvraag opnieuw uitgebreide calculaties uit te voeren. "Dit scheelt ons heel veel tijd. Daarnaast is het traject van offerte naar opdracht naar factuur een peuleschil in Gripp."

"Continu goed zicht op de financiële situatie en de workflow"

Sinds de ingebruikname van Gripp heeft Lavrijsen het inzicht in de complete bedrijfsvoering van Questo vergroot. "Ik kan nu in één oogopslag zien hoe we er financieel voor staan en dankzij de planningsmodule heb ik nu continu goed zicht op de workflow." Daarnaast zorgt de ingebruikname van Gripp ervoor dat het niet meer kan voorkomen dat wordt vergeten om te factureren. "Dat risico loop je vooral bij abonnementen, zoals in ons geval bijvoorbeeld voor hosting. In het verleden waren we hiervoor afhankelijk van Excel-sheets en Word-bestanden. Dat behoort nu gelukkig tot het verleden."

"Innovatief en een goed oog voor trends en nieuwigheden"

Lavrijsen is tevreden over de samenwerking met Gripp. "Ze zijn innovatief en hebben een goed oog voor trends en nieuwigheden. Het is een jong team boordevol inspiratie. De wijze van programmeren is goed, want hun oplossing is nagenoeg vrij van bugs. Met Gripp heeft de signbranche er een state-of-the art bedrijfssoftware-oplossing bij."
Volgende ervaring: Door Lotje Getikt ⇒

Zomaar wat dingen die klanten tegen ons zeggen...

"Voor ons als sign-maker kan ik zeggen: Gripp fits like a glove!"

"Gripp is bij ons echt de 'ruggengraat' voor het hele bureau."

"Het geeft een hoop rust in je hoofd. Ik heb nu eindelijk overzicht!"

"We hebben alle functionaliteit voor het runnen van een bureau volledig nu geïntegreerd: van lead tot jaarrekening."

"Gripp luistert naar de klant en verwerkt feedback écht in updates."

"Snel in gebruik door de intuïtieve gebruikersinterface. We waren binnen één dag gewend!"

"Support denkt met je mee. Snelle reactietijd op vragen, aanpassingen, advies over bedrijfsvoering, etc."

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!