files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

"Het overzicht dat Gripp geeft maakt Excel-lijstjes overbodig."

Afbeelding

Over Puurpxl

Website: www.puurpxl.nl
Branche: Multimedia & Communicatie
Gebruikt Gripp sinds: 2013
Waarom Gripp?
Overal te gebruiken, niet duur, gebruiksvriendelijk, mobiele app, urenregistratie op projecten
Puurpxl is een multimediabureau dat gevestigd is in het hart van Utrecht. Puurpxl ontwikkelt en ontwerpt digitale concepten voor opdrachtgevers zoals Geen Stijl, Post NL, Consumentenbond, Powned en McDonald. Kwaliteit en oog voor detail zijn kernwaarden van Puurpxl en dat is terug te zien in hun werk. Partner van Puurpxl, Pleun Beijsens, vertelt waarom Puurpxl met Gripp is gaan werken en hoe Gripp bijdraagt aan de dagelijkse bedrijfsvoering van een klein, maar snel groeiend bureau.

“Mijn collega stelde voor om de demo van Gripp te doorlopen. Daarna zijn we meteen overgestapt ”

Ontevreden zijn over je huidige bedrijfssoftware betekent vaak niet dat er meteen wordt overgestapt naar een alternatief. Pleun vertelt dat Puurpxl een half jaar heeft gezocht naar een programma dat makkelijker en goedkoper is dan de bedrijfssoftware dat voor Gripp werd gebruikt: “Wij waren al een half jaar opzoek naar een goed alternatief voor ons huidige bedrijfssoftware. Mijn collega stelde voor om de demo van Gripp te doorlopen nadat hij de website van Gripp had bekeken. Gripp voelde, ten opzichte van wat we hadden, zo fijn dat we daarna meteen zijn overgestapt. Het was in tegenstelling tot onze vorige bedrijfssoftware wél gebruiksvriendelijk en niet te duur.”

“Door gebruik te maken van de Gripp app op mijn telefoon heb ik nu altijd al mijn relaties bij me”

Dat werken tegenwoordig niet meer alleen op kantoor plaatsvindt is de reden waarom er een mobiele app van Gripp is ontwikkeld. Pleun vertelt waarom zij de app van Gripp heeft gedownload: “Ik heb niet alle relaties in mijn telefoon staan. Door gebruik te maken van de Gripp app heb ik nu altijd al mijn relaties bij me. Ook heb ik met de app altijd inzicht in mijn taken, debiteuren, gemaakte uren en omzet. Dit is dan ook de reden waarom ik de app heb gedownload voordat ik op vakantie ging.”

“Waar wij Gripp het meest voor gebruiken is het schrijven van uren op projecten”

Puurpxl gebruikt Gripp voornamelijk om uren te boeken op projecten. Door de urenregistratie van Gripp te gebruiken weet Pleun precies wie aan welk project heeft gewerkt en wat de status van dat project is: “Waar wij Gripp het meest voor gebruiken is het schrijven van uren op projecten. Dit is handig omdat ik daardoor weet wie voor welk project heeft gewerkt en wanneer zij daarvoor hebben gewerkt. Ook geeft dit inzicht in de status van het project en de productiviteit van mijn werknemers.”
Voor dat Puurpxl met Gripp ging werken werd de status van facturen in Excellijstjes bijgehouden. Tegenwoordig wordt dit in Gripp gedaan: “Wat het lekkere is dat je in Gripp bij kan houden welke facturen er betaald of niet betaald zijn. Dit geeft overzicht en maakt Excellijstjes overbodig. Daarnaast geeft Gripp je over openstaande facturen een reminder.”
Volgende ervaring: Adlasz ⇒

Zomaar wat dingen die klanten tegen ons zeggen...

"Voor ons als sign-maker kan ik zeggen: Gripp fits like a glove!"

"Gripp is bij ons echt de 'ruggengraat' voor het hele bureau."

"Het geeft een hoop rust in je hoofd. Ik heb nu eindelijk overzicht!"

"We hebben alle functionaliteit voor het runnen van een bureau volledig nu geïntegreerd: van lead tot jaarrekening."

"Gripp luistert naar de klant en verwerkt feedback écht in updates."

"Snel in gebruik door de intuïtieve gebruikersinterface. We waren binnen één dag gewend!"

"Support denkt met je mee. Snelle reactietijd op vragen, aanpassingen, advies over bedrijfsvoering, etc."

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!