files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Efficiënte projectbewaking met API-koppeling in Gripp

Afbeelding

Over Novusoft

Website: www.novusoft.nl
Branche: Software
Gebruikt Gripp sinds: 2018
Als je een project bewaakt met urenregistratie, wil je dat dat zo min mogelijk tijd in beslag neemt. Met een API-koppeling heeft Novusoft de urenregistratie in zowel Gripp als cloudontwikkelprogramma Visual Studio Team Services aan elkaar gekoppeld. De developers hoeven zaken daardoor niet meer dubbel in te voeren waardoor ze beter kunnen focussen op hun main job: coderen. Dat maakt de projectbewaking een stuk efficiënter.

Projectbewaking in Gripp nog uitgebreider

Novusoft zocht al enige tijd naar software op het gebied van urenregistratie en projectbewaking. Na een demo en inzicht in de processen van Gripp was meteen duidelijk waarom het programma zo geschikt is: met een doeltreffende API-koppeling is de urenregistratie van Gripp te koppelen aan de planning van de backlog en andere taken in Visual Studio Team Services (VSTS) van Microsoft.

Eén groot proces

Novusoft heeft tien Gripp-gebruikers. Zij prijzen sinds de start in mei de enorme verbetering in projectbewaking, vertelt eigenaar Jean-Pierre Kroezen. “Het proces van offerte naar factuur is eenvoudiger geworden. Ook de urenregistratie houden we in Gripp helder bij. Daarom is de koppeling met VSTS zo fijn. De urenindeling blijft accuraat. Je bespaart bovendien tijd omdat je je uren niet meerdere keren in verschillende programma’s hoeft te zetten.”
“Onze API-koppeling tussen Gripp en Visual Studio Team Services is fijn, omdat de urenindeling accuraat blijft. Je bespaart ook nog tijd omdat je je uren niet meerdere keren in verschillende programma’s hoeft te zetten. ”

Urenregistratie in een overzichtelijk totaalpakket

Om een API-koppeling te bouwen heb je codekennis nodig. Je koppelt twee processen aan elkaar die niet overeenkomen. De gebruiksvriendelijkheid van Gripp is daarbij volgens Jean-Pierre een pre: “Gripp is een totaalpakket met koppelingsmogelijkheden en bovendien overzichtelijk. We hoefden in de begin- en overgangsfase weinig uit te zoeken. Hoe het werkt, spreekt voor zich.”

API-mogelijkheden voor alle Gripp-gebruikers

Een API met Gripp biedt talloze mogelijkheden. Dat is ook een uitkomst voor veel andere gebruikers. Novusoft helpt Gripp-gebruikers daarom graag aan een API die specifiek bij hun onderneming past: “API-koppelingen maken is ons werk. Vergelijk een API met het werken in Excel. Een student werkt met tabellen, een accountant met uitgebreide rapportages. De invulling bepaal je bij een API ook zelf. Je kunt het zo uitgebreid en ingewikkeld mogelijk maken.”
Verbind nu ook jouw systemen met elkaar door een API-koppeling en werk stukken efficiënter.

Start proefperiode
Volgende ervaring: Richèl Lubbers Architecten ⇒

Zomaar wat dingen die klanten tegen ons zeggen...

"Voor ons als sign-maker kan ik zeggen: Gripp fits like a glove!"

"Gripp is bij ons echt de 'ruggengraat' voor het hele bureau."

"Het geeft een hoop rust in je hoofd. Ik heb nu eindelijk overzicht!"

"We hebben alle functionaliteit voor het runnen van een bureau volledig nu geïntegreerd: van lead tot jaarrekening."

"Gripp luistert naar de klant en verwerkt feedback écht in updates."

"Snel in gebruik door de intuïtieve gebruikersinterface. We waren binnen één dag gewend!"

"Support denkt met je mee. Snelle reactietijd op vragen, aanpassingen, advies over bedrijfsvoering, etc."

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!