files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Een efficiënte hoveniersplanning met Gripp

Afbeelding

Over Rens de Rooij

Website: www.rensderooij.nl
Branche: Hoverniers
Gebruikt Gripp sinds: 2018
Waarom Gripp?
Tijdsbeparing, papierloos werken, fijne urenregistratie
Hoveniersbedrijf Rens de Rooij werkt met tien hoveniers aan de aanleg en het onderhoud van tuinen. Sinds kort doen zij alles in Gripp: van offerte tot factuur en van opdracht tot urenregistratie. “Al het onderhoud van 2019 hebben wij al vooruit gepland in Gripp”, vertelt eigenaar Maartje de Rooij.

Alles op één plek met Gripp

Voorheen stond de administratie in Office. “De offertes maakten we in Word, de klantenlijst stond in Excel en de e-mailadressen zochten we op in Outlook.” De implementatie van Gripp kostte aan het begin even wat extra tijd, maar daar plukt het hele bedrijf en de hoveniersplanning al na twee maanden de vruchten van: “Voorheen planden we elk kwartaal vier tot vijf volle dagen in voor de boekhouding. Nu kost het me wekelijks slechts een klein uurtje.”

Eenvoudig in gebruik

De belangrijkste reden om voor Gripp te kiezen, is gebruiksvriendelijkheid. “Onze jongens zijn altijd buiten aan het werk. Zij moeten eenvoudig hun informatie kunnen vinden. Daarom vinden we Gripp zo fijn. Onze medewerkers zien alleen maar wat zij moeten doen. Dat voorkomt misverstanden.” Het registreren van uren gaat efficiënt na het maken van duidelijke afspraken. “Wij hebben afgesproken in de urenmodule uren te schrijven. Iedereen doet dat op dezelfde manier. Zo krijgen we het beste inzicht in de begroting van onze uren.”
Misschien heb je Hoveniersbedrijf Rens de Rooij al eens in actie gezien. Zij zijn namelijk sinds een jaar of vijf het vaste tuinteam van het RTL-programma Uitstel Van Executie. Belangeloos zetten zij zich in om een executieverkoop voor de bewoners te voorkomen.

Minder foutgevoelig

Tuinonderhoud draait om specifieke wensen. “Bij meneer de Groot snoeien we de boom expres in november, zodat hij de kerstverlichting alvast kan ophangen. Mevrouw de Wits tuin onderhouden we op haar vrije woensdag. En we geven haar Geranium Rozanne extra aandacht. In Gripp maken we een hoveniersplanning voor het hele jaar. Het jaaronderhoud is de opdracht, elke losse onderhoudsbeurt is een taak. Bij elke klant maken we dit soort notities. Zo volgen we altijd de voorkeuren van de klant.”

Duurzamer werken

De taken in Gripp vervangen de papieren werkbrief die de hoveniers van Rens de Rooij eerder mee op pad namen. Dat scheelt een hoop papieren rompslomp en het past bij de duurzame lijn die het bedrijf uitzet. “Wij hebben niet alleen groene vingers, wij willen ook een groene voetafdruk achterlaten. Overschakelen naar Gripp scheelt ons een hoop printjes en sluit mooi aan bij die duurzame gedachte.”
Bespaar ook dagen aan tijd met Gripp. Meld je aan voor een gratis proefaccount!

Start proefperiode
Volgende ervaring: Novusoft ⇒

Zomaar wat dingen die klanten tegen ons zeggen...

"Voor ons als sign-maker kan ik zeggen: Gripp fits like a glove!"

"Gripp is bij ons echt de 'ruggengraat' voor het hele bureau."

"Het geeft een hoop rust in je hoofd. Ik heb nu eindelijk overzicht!"

"We hebben alle functionaliteit voor het runnen van een bureau volledig nu geïntegreerd: van lead tot jaarrekening."

"Gripp luistert naar de klant en verwerkt feedback écht in updates."

"Snel in gebruik door de intuïtieve gebruikersinterface. We waren binnen één dag gewend!"

"Support denkt met je mee. Snelle reactietijd op vragen, aanpassingen, advies over bedrijfsvoering, etc."

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!