Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
bureau van nu

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het bureau van nu
“Voorheen schreef ik handmatig een bon en voerde dit in het weekend in, nu gebeurt dit automatisch. Echt ideaal!” Max van Leeuwen - Bureau voor Kwaliteitzorg

Optimale bedrijfssoftware voor de reclamebranche

Heeft jouw reclamebureau behoefte aan bedrijfssoftware dat alle essentiële functies biedt om het bureau optimaal te laten functioneren? Kies dan voor Gripp!

Gripp laat jouw offertes opvallen!

Jouw bedrijf zorgt dat andere bedrijven opvallen met mooie reclame. Gripp zorgt dat jouw bedrijf opvalt met mooie offertes, die makkelijk te maken zijn en die eruit zien zoals jij dat wilt. Stuur de offertes en laat ze digitaal ondertekenen in de viewer waar jouw klant van onder de indruk zal zijn! Offerte geaccepteerd? Binnen één klik zet je hem om naar een opdracht of factuur.

Bekijk screenshot

Registratie van klantcontact

De CRM software van Gripp geeft een duidelijk overzicht van al het contact dat jouw bedrijf heeft gehad met de klant. Elke afspraak, telefoongesprek en e-mail kan geregistreerd en opgeslagen worden bij de contactinformatie van de klant. Vervolgens kan deze informatie elk moment van de dag bekeken worden waardoor jouw bedrijf altijd op de hoogte is van wanneer het laatst contact is geweest met de klant en waar dat contact over ging. Door dit overzicht ben jij en zijn jouw medewerkers beter voorbereid en geïnformeerd als een nieuw klantcontact zich voordoet. Ook kunnen er bestanden worden bijgevoegd, en kan er eenvoudig in alle aantekeningen worden gezocht. Je raakt nooit meer een notitie kwijt!
Bekijk screenshot

Verbeterde klantenservice door CRM informatie

Met een duidelijk overzicht van de lopende orders, feedback en activiteit van jouw klant ben je beter, sneller en effectiever voorbereid op eventuele vragen en zorgen van de klant. Door het gebruik van de CRM software van Gripp ben jij en zijn jouw medewerkers ook beter in staat in te spelen op toekomstige eisen van de klant. Dit omdat er overzicht is over eerder gedane orders en transacties. Zo zijn de wensen van de klant bekend. Daarnaast heeft elke afdeling die betrokken is bij de dienstverlening inzicht in de belangrijkste klantinformatie, iets wat cruciaal is voor een goede klantenservice. Door gebruik te maken van het CRM pakket Gripp zal jouw klant onder de indruk zijn van de efficiënte manier waarop jouw bedrijf tijd gebruikt om te voorzien in hun behoeftes.

Bekijk screenshot

Overzicht over capaciteit en planning!

Heeft je klant een spoedklus die snel klaar moet zijn? Met de planning van Gripp plan je de klus in zonder dat je het overzicht over andere opdrachten verliest. Zo kan jouw bedrijf die extra service bieden zonder dat andere klanten er last van hebben!
Bekijk screenshot

Meer grip op projecten door uren- en inkoopregistratie

Alleen met een strakke registratie van gemaakte uren en inkoop kun je een bedrijf goed runnen. Gripp ondersteunt je op deze punten als geen ander, en biedt het inzicht dat je nodig hebt op elk moment van de dag, waar ook ter wereld.

Bekijk screenshot

Altijd op de hoogte van de gezondheid van jouw bedrijf!

Met de krachtige omzetrapportage kun je precies zien waar je je meeste omzet uithaalt. Groepeer op grootboek, kostenplaats, debiteur, opdracht of product. Ideaal voor het nemen van strategische beslissingen!
Bekijk screenshot
“Gripp heeft mij scherper gemaakt wat betreft openstaande facturen, nu betalen klanten gewoon op tijd. Door de melding dat er nog facturen openstaan heb ik ervoor gezorgd dat dit niet meer gebeurt, wat mij enorm veel rust heeft gegeven.” VAMedia - VAMedia

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!