Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Gripp update: Werklocaties, groepstatussen, en meer!

Geplaatst op 8 november 2020 door Jack
In deze update: werklocaties, groepstatussen, en meer! Deze update zal op zondagochtend 8 november worden uitgerold.

Werklocaties

In de huidige tijd kan het handig zijn te weten welk personeel waar werkt. Om die reden lanceren we in Gripp Werklocaties. Werklocaties kun je eenvoudig toevoegen in de instellingen van Gripp en vervolgens verwerken in de werkroosters van medewerkers. Jij en je collega's zien in de 'Wie werken er vandaag'-widget direct wie op welke locatie aanwezig is. Eveneens worden de kleuren overzichtelijk in de planning getoond, zodat je ook met het plannen rekening kunt houden met de fysieke locatie van je collega's.
Afbeelding

Groepsstatus bij opdrachten.

Afhankelijk van de werkwijze in jouw bedrijf, kan het fijn zijn een extra communicatiemiddel te hebben, om aan te geven dat een deel van een opdracht bijvoorbeeld gefactureerd kan worden. Hiervoor zijn Groepsstatussen ontwikkeld. Hiermee kun je eenvoudig aangeven dat bepaalde groepen van een opdracht al gefactureerd kunnen worden en anderen nog niet. Een en ander komt ook terug in de 'Opdracht factureren' pop-up, zodat je met één druk op de knop precies die groepen kunt selecteren.
Afbeelding

Uitnodiging bèta-test koppeling Loket

Onze developers zijn druk bezig geweest met het ontwikkelen van een koppeling met een van de grootste online salarispakketten van Nederland: Loket. Gebruik jij Loket en sta je te popelen om de nieuwe koppeling uit te proberen? Meld je dan aan via support@gripp.com.

Migratie AWS

Gripp investeert continu in de applicatie, de dienstverlening, en de achterliggende technische aspecten, zoals hosting. Om die reden zullen we de komende maanden beginnen met de migratie naar AWS als hostingplatform, waarmee we meer schaalbaar en flexibeler kunnen zijn. In de loop van de komende maanden zullen alle Gripp-accounts worden gemigreerd. Uiteraard proberen we de overlast tot een minimum te beperken. Werkzaamheden zullen altijd ruim buiten de gangbare kantoortijden plaatsvinden.

Gripp tarieven 2021

Gripp hanteert vanaf 1 januari 2021 aangepaste tarieven voor bestaande klanten. Jouw nieuwe maandbedrag bereken je eenvoudig met de calculator op onze prijzenpagina.

Commitment wordt beloond!
Wanneer je er voor kiest om jaarlijks te betalen, dan geven we je een royale korting van 15%! Lees alle details op onze prijzenpagina.

Webinar Simple Simon

Op vrijdag 20 november zal Simple Simon een korte webinar geven over de koppeling met Gripp. Tijdens deze webinar komt onder andere ter sprake hoe je een in Gripp aangemaakte offerte of taak kunt ophalen in Simple Simon en hoe het integratieproces eruit ziet. Je kunt je inschrijven via de onderstaande link.

Inschrijven voor Webinar.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!