Alle artikelen

Webinar: de voordelen van Gripp Plus

Gripp Plus is een verzameling extra functies binnen Gripp waarmee je nog meer grip krijgt op

de organisatorische processen van je bedrijf. Het geeft de huidige functies een extra dimensie en maakt meer zaken inzichtelijker. Van automation tot rapportages en nog veel meer. We vertellen je er graag meer over tijdens het webinar en bieden ook de ruimte voor het stellen van vragen.

Nog niet bekend met Gripp Plus? Dit kun je er o.a. mee:

  • Eigen automation regels instellen dankzij de ‘Automatisering’ module. Met deze module heb je de mogelijkheid om diverse repeterende handelingen te automatiseren. Dit maakt je werk nog efficiënter en foolproof.
  • Samenwerken met je klanten via het klantenportaal. Geef klanten inzicht in de status van hun projecten, openstaande taken, facturen en diverse documenten. Het klantenportal zorgt voor een betere communicatie met je klant en biedt ze een transparante privé omgeving om in samen te werken en altijd op de hoogte te zijn van de lopende zaken.
  • Rapportages opmaken met krachtige BI functies. Krijg nog meer inzicht in hoe de zaken ervoor staan dankzij extra diepgaande rapportages en de mogelijkheid om deze visueel te maken via de Power BI Gripp Connector. Bepaal daarnaast zelf welke data jij inzichtelijk wilt maken met de custom maatwerk export optie.

Al dit én meer bespreken we tijdens het webinar op donderdag 14 juli van 11:00 – 11:30 uur.

Wil jij ook nog efficiënter werken met Gripp en alles uit de software halen? Kijk het webinar hier terug: 

 

 

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis