files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Verdien 100 euro, verbeterde planning, afscheid oude Gripp

Geplaatst op 8 september 2018 door Marcel

Tip een vriend en verdien 100 euro!

Tot het einde van dit jaar hebben we een leuke actie: tip een vriend om gebruik te maken van Gripp en ontvang daarmee 100 euro! Da's makkelijk verdiend! Je kunt zoveel vrienden en collega ondernemers tippen als je wilt. Meer weten? Alle spelregels staan op onze affiliate pagina.

Groepstotaal aanpassen

Na de update is het mogelijk om groepsprijzen handmatig aan te passen naar een ander bedrag. Handig als je een bedrag van €1448,72 liever als €1450,00 naar voren wilt laten komen. Lees meer....

Verbeteringen in de planning

De planning in de Nieuwe Gripp is verbeterd. Je kunt na de update een agenda item direct koppelen aan een bestaande of nieuwe taak en veranderen van medewerker, datum of tijdstip. Daarnaast kun je agenda items nu ook meteen aanmaken in de capaciteitsplanning, en vind je in de rechterbovenhoek van je scherm een knop om snel een taak aan te maken. Daarnaast is het kleurgebruik consistent doorgevoerd in zowel de agenda als in de capaciteitsplanning.
Afbeelding

Nieuwe importwizard

Er is een nieuwe importwizard ontwikkeld, die het gemakkelijker maakt om gegevens zelf te importeren. Je vindt een uitgebreide instructie over hoe je hiermee kunt werken op onze supportpagina.

Administratieve wijziging?

Is je factuuradres gewijzigd, of heb je een nieuw rekeningnummer? Deze wijzigingen kun je vanaf nu zelf doorvoeren op je accountpagina, via Ingelogd als > Mijn account > rechts klikken op 'Administratieve gegevens wijzigen'.

Uitfasering oude Gripp

De Oude Gripp gaat binnenkort echt verdwijnen. Na de update dit weekend word je account automatisch op de Nieuwe Gripp gezet. De dingen die anders zijn hebben we voor je op een rijtje gezet: Alles over de Nieuwe Gripp. Daarnaast zijn er de afgelopen maanden updates geweest die alleen betrekking hadden op de Nieuwe Gripp. Lees onze blogs nog eens na om zien wat dat allemaal was!
Komt de overstap je op dit moment slecht uit? Geen nood! De komende weken kun je tijdelijk nog terug. In oktober zal deze optie echter komen te vervallen, dus we raden je aan om van dit moment gebruik te maken om vast te wennen aan de Nieuwe Gripp!

En verder...

  • Bij het aanmaken van een offerte of opdracht wordt alvast de laatst gebruikte sjabloon(set) van de betreffende relatie geselecteerd. Zo zorgen we ervoor dat klanten waarmee bijvoorbeeld steevast in het Engels gecommuniceerd moet worden, automatisch voorzien worden van het juiste sjabloon.
  • Er zijn diverse snelheidsverbeteringen doorgevoerd bij het openen van enkele pagina's.
  • Er zijn kleine verbeteringen doorgevoerd in de onlangs gelanceerde staffelprijzen-functionaliteit.
  • Er zijn extra sjabloontags toegevoegd voor weeknummers. De volledige lijst is hier te bekijken.
  • Feestdagen worden nu in zowel de agenda als de capaciteitsplanning duidelijk gemarkeerd.
  • Identiteiten en sjabloonsets zijn nu te archiveren.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!