files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Je systeem opschonen helpt je sneller werken in Gripp

Geplaatst op 22 maart 2019 door Anne
Het voorjaar hoeft niet eens voor de deur te staan om Gripp eens een flinke schoonmaakbeurt te geven. Na ruim een half uurtje je systeem opschonen, werk je de komende tijd een stuk sneller en efficiënter in Gripp.

Ruim de vervuiling in je takenlijst op

Met de takenfunctie in Gripp werk je overzichtelijk, behalve als je taken laat lopen of niet afrondt. Pak een halfuurtje aan het eind van de maand en kijk even welke taken nog onnodig openstaan. Als je alle ruis opruimt, werk je een stuk efficiënter. Maak er een goed voornemen van en je ziet altijd alleen de taken waar jij je bezig mee hoeft te houden.

Rond opdrachten en offertes goed af

Onze supportmedewerkers zien soms wel meer dan driehonderd opdrachten of offertes openstaan bij onze klanten. Je bent waarschijnlijk niet met al die opdrachten of offertes bezig. Tijd dus om je systeem op te schonen. Rond opdrachten en offertes goed af door ze om te zetten of te verplaatsen naar het archief. Dat bezorgt jou een opgeruimd gevoel en een sneller systeem.

Behoud overzicht op je facturen

Is die ene factuur nu wel of niet betaald? Laat ons je helpen het overzicht te behouden. Laad je bankafschrift in en Gripp zoekt automatisch welke bankmutatie bij welke factuur hoort. Gripp herkent het rekeningnummer en koppelt die aan de factuur in jouw administratie. Zo schoon jij geautomatiseerd openstaande facturen op en weet jij precies wat je komende maand nog kunt verwachten op je rekening.

Verbeter relatiebeheer door je systeem op te schonen

Geef je relaties in Gripp het juiste label. Zo heb jij meer overzicht in de relaties die op dit moment van belang zijn. Ook al werk je al een tijdje niet meer voor een opdrachtgever, je wilt deze gegevens nooit kwijtraken. Zet ze onder het tabblad niet-actief. Zo kun je die relatie nog steeds een kerstgroet sturen of contacteren voor een nieuwe opdracht, maar scroll jij niet door een relatielijst waar geen eind aan komt.
Door het systeem zo nu en dan op te schonen, werkt Gripp sneller en ga jij ook efficiënter aan de slag.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!