Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Single Sign-On, verbeterde mailafhandeling, en een blik op de toekomst!

Geplaatst op 12 juni 2020 door Jack
Ondanks de Corona-crisis, zitten we niet stil bij Gripp. Niet alleen de Gripp-applicatie blijft zich ontwikkelen, maar ook Gripp als bedrijf blijft groeien. Deze maand hebben we een nieuwe medewerker welkom mogen heten, en moeten we op zoek naar verhuisdozen voor onze aanstaande verhuizing naar Plan-t in Tilburg. Lees snel verder wat we allemaal voor je in petto hebben!

Single Sign-On

Een wens van veel van onze klanten: het kunnen inloggen met bestaande gegevens van bijvoorbeeld een Microsoft, Google of Apple account. Vanaf maandag zal deze wens werkelijkheid worden! Je vindt de betreffende knoppen op de vernieuwde inlogpagina. Om conflictsituaties te voorkomen, zullen de knoppen alleen getoond worden wanneer je geen gebruikt maakt van de 2-factor-authenticatie van Gripp zelf. Hoe je e.a.a. inregelt lees je op onze supportpagina.
Afbeelding

Verbeterde mailafhandeling

Spam-filters worden met de dag strenger. Af en toe krijgen we signalen dat mail in de spam van klanten belandt. Een deel van het probleem ontstaat doordat er als afzender een mailadres kan worden opgegeven, dat anders is dan de mailserver die de mail verzendt, en door spamfilters gezien kan worden als een spam-mail. De komende tijd gaan we daarom een aantal dingen aanpassen:
  • We gaan gefaseerd alle uitgaande mail, zoals offertes en facturen, via mailservers met een hoge betrouwbaarheidsreputatie versturen.
  • Voor domeinen die niet voorzien zijn van de juiste DNS-records, zullen we als afzendadres een samenstelling van jouw originele e-mailadres + @mail.gripp.com gebruiken. Hoe je DNS-records kunt (laten) instellen, lees je op onze supportpagina. Deze wijzing voeren we vanaf 1 juli door, zodat je nog ruim de tijd hebt om de benodige wijziging door te voeren.

Nieuwe look and feel

De huidige Gripp is voor het laatste in november 2017 voorzien van een lik verf. Onze designers zijn hard bezig met een nieuwe, frisse look, die beter aansluit bij de huidige tijd. Daarnaast zullen een aantal verfijningen worden doorgevoerd die het werken met Gripp verder moeten veraangenamen. Een kleine preview vind je hieronder. Wij zijn uiteraard benieuwd naar je eerste reactie!
Afbeelding
Afbeelding

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!