Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Opdrachtdashboard verbeterd & live-koppeling met je bank

Geplaatst op 3 april 2020 door Jack
Gripp werkt overal. En onze Gripper's sinds kort ook! De ontwikkeling van Gripp gaat gewoon door, en de support geeft nog altijd antwoord zoals voorheen. In deze roerige tijden zijn we blij dat we een aantal interessante verbeteringen hebben toegevoegd aan Gripp, die jou het leven net weer wat makkelijker kunnen maken. 

Opdracht- en projectdashboard verbeterd

Het opdrachtdashboard lijkt veel op het oude, maar kent een nieuwe belangrijke toevoeging: de Toekomst-switch. Daarmee kun je met een druk op de knop zien hoe je opdracht verloopt, rekening houdend met de nog geplande uren. De breakdown van de uren en inkoop is beschikbaar als een (te (de)activeren) widget, en biedt een gedetailleerde overzicht van waar je uren en inkoop op geboekt zijn. Het opdrachtdashboard is daarnaast op meerdere plekken te bereiken, zodat je snel kunt zien hoe het er mee staat. O.a. bij het urenformulier (handig tijdens het fiatteren van de uren), en op de factuurpagina (om te kijken of alles juist is gefactureerd). 
Afbeelding

Gripp Plus - Live-koppeling banken (bèta)

Via onze partner Ponto, kun je gebruik maken van een automatische bank-koppeling. Elke ochtend verschijnen je banktransacties automatisch in Gripp, zodat je daar niet meer naar om hoeft te kijken. Tijd is immers geld! Hoe je een en ander inregelt, lees je op onze supportpagina
Afbeelding

Gripp Plus - Power BI Exports

Een export van ruwe data is vanaf nu beschikbaar voor een groot aantal entiteiten binnen Gripp. Je kunt deze data gebruiken voor verdere analyses binnen bijvoorbeeld Microsoft Power BI. Je vindt de export via Rapportages > Power BI export. Mogelijk dien je de rechtenprofielen eerst nog aan te passen.

Boekhoudmodule: snel verdelen

Wanneer je te maken hebt met vooruitbetalingen voor meerdere periodes, bijvoorbeeld abonnementsgeld dat vooruit voldaan wordt voor een heel jaar, of de jaarfactuur voor de huur van je pand, dan kan het fijn zijn deze omzet te verdelen over de verschillende tijdsvakken. Met de nieuwe Verdelen functie doe je dit eenvoudig vanuit het Winst- en Verlies overzicht door naast het bedrag op het nieuwe icoontje te klikken. Onderwater worden de juiste memoriaalboekingen voor je gemaakt. 

Kleine verbeteringen

  • Staffelprijzen kun je ook gebruiken voor aantal kleiner dan 1.
  • De herkenning van verschillende type linkjes in timelineberichten is verbeterd.
  • Taken uit een pakket worden bij het inladen op een contract direct aangemaakt.
  • Je kunt nu een incassolimiet opgeven in de instellingen van Gripp, waarna je in de Facturen verzenden pop-up gewaarschuwd wordt bij overschrijding van het bedrag.
  • Bij het projectenoverzicht heb je de mogelijkheid om de projectnaam te tonen, i.p.v. de bedrijfsnaam.
  • Elke rapportagepagina van Gripp Plus is middels losse rechten aan of uit te zetten.

Tijd over?

Nu Nederland, net als de rest van de wereld, helaas in een bijna volledige lockdown zit, heb je wellicht tijd over om van de nood een deugd te maken en je te verdiepen in alle nieuwe mogelijkheden die Gripp biedt, je uit te leven op het éindelijk goed inrichten van je sjablonen, of je Gripp-Level naar 5 te krijgen! Dit alles met als doel Gripp zo optimaal mogelijk te gaan gebruiken. 
Afbeelding

Hou nog meer grip op je bedrijf dankzij Gripp Plus

Gripp Plus kan een toevoeging zijn voor bedrijven, waarbij het sturen op cijfers een belangrijk onderdeel vormt van een gezonde bedrijfsvoering. Gripp Plus biedt je, naast het standaard gebruik van de verlofmodule, de agenda-koppeling en de koppeling met een extern boekhoudpakket, nu de volgende functionaliteiten:

Rapportages
De Gripp Plus Rapportages zijn diepgaande rapportages met daarbij de mogelijkheid tot het invoeren en monitoren van targets en bevat daarnaast tal van andere mogelijkheden!

Overkoepelende projecten
Binnen Gripp werk je met offertes en opdrachten. Nu is het mogelijk om deze samen te voegen onder een overkoepelend project. Zo kun je op eenvoudige wijze opdrachten die bij elkaar horen monitoren en een totaalbudget toewijzen. Lees hier meer.

Roadmap
Gaandeweg worden er steeds meer geavanceerde functies gelanceerd onder de vlag van Gripp Plus. Welke dit zijn lees je op onze roadmap.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!