files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het bureau van nu

Lancering Nieuwe Gripp

Geplaatst op 1 november 2017 door Jack
We zijn verheugd te melden dat de Nieuwe Gripp gereed is. Onze ontwikkelaars hebben hard gewerkt aan een nieuwe look & feel, maar ook aan een flink aantal grote verbeteringen, die mede dankzij alle feedback van de afgelopen tijd gerealiseerd konden worden. De komende paar weken gebruiken we voor het verder verfijnen van de nieuwe versie, waarna deze beschikbaar zal worden gemaakt voor alle gebruikers. Lees snel verder voor een uiteenzetting van alle verbeteringen.

Frisse look met nieuwe ruimtebenuttende layout

De nieuwe, ruimtebenuttende layout moet zorgen voor meer overzicht op elk schermformaat. Een uniforme ervaring van Gripp met de volledige kracht van Gripp altijd bij de hand, waar je ook bent. Dat is ons streven. Gripp werkt op enorme 4K schermen, maar ook op kleine smartphones.

Verticale layout van overzichten

Diverse overzichten hebben een extra weergavemodus gekregen. Zo kun je je offertefases sales-gericht benaderen, en je openstaande taken als agile planbord. Een offerte, opdracht of taak naar de volgende fase brengen is een kwestie van slepen.

Meer informatie...

Custom filtering

In Gripp kun je nu krachtiger filteren. Complexe vraagstukken als "Toon me alle relaties uit Amsterdam die ik vorig jaar een factuur heb gestuurd met een bedrag hoger dan €1000,00" zijn nu met een paar klikken te beantwoorden. Je kunt de filters uiteraard ook opslaan voor later gebruik voor jou en je collega's.

Meer informatie...

Geen 10 items per overzicht meer, maar oneindig.

Een vaak gehoord verbeterpunt: "Kunnen jullie meer items in een overzicht tonen?". Bij dezen. Je kunt nu oneindig scrollen zonder te hoeven bladeren.

Tabfilters

Geen zin om iedere keer te zoeken op een tag? Je kunt nu Tabfilters maken op basis van een tag, die permanent zichtbaar blijven boven je overzicht. Handig om de mensen die je op die beurs hebt gesproken er snel bij te pakken.

Meer informatie...

Notificaties

Naast een e-mailtje, kun je nu ook browser-notificaties ontvangen wanneer bijvoorbeeld een offerte is geaccepteerd. Een kleine subtiele notificatie op je desktop brengt je van verschillende events op de hoogte, zodat jij actie kunt ondernemen!

Meer informatie...

Gripp-levels

De nieuwe Gripp-levels bieden je inzicht in hoe je het maximale uit Gripp kunt halen. Hoe hoger jouw Gripp-level, hoe meer tijdsbesparing en inzicht je cadeau krijgt. Ga jij voor level 5?

Meer informatie...

Vernieuwde timeline

De volledig vernieuwde timeline geeft je meer overzicht, en maakt het mogelijk om sneller activiteiten in te plannen voor jou of je collega.

Vernieuwde home-pagina

De vernieuwde home-pagina biedt een direct overzicht van de werkzaamheden die jij vandaag moet doen. Rechts vind je handige widgets met belangrijke statusinformatie, of dingen waar je actie op moet ondernemen.

Nieuwe agenda

De planning is volledig herschreven, en biedt nu een overzichtelijke agenda van jou en je collega's, aangevuld met een krachtige capaciteitsplanning van een week tot een half jaar. Instellingen kun je als een preset opslaan, zodat je binnen 1 muisklik ziet wat je wilt zien!

Meer informatie...

Vernieuwde capaciteitsplanning

Van een week tot half jaar zie je precies waar de gaten zitten in jouw planning, en plan je de juiste persoon voor de juiste job in. Dankzij de flexibele groeperingen zijn de te verkrijgen inzichten eindeloos!

Meer informatie...

Webhooks & Zapier

Bouw verder op Gripp met de API en de nieuwe webhooks. Je kunt dankzij de webhooks nu ook eenvoudig een Zapier Zap maken om jouw bedrijfsprocessen verder te automatiseren! Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig instellen dat je een seintje in Slack krijgt op het moment dat een offerte geaccepteerd wordt, of via Google Forms een contactformulier op je website plaatsen, die automatisch een relatie in Gripp inschiet.

Meer informatie...

Achter de schermen

Naast verbeteringen in de software is Gripp ook achter de schermen weer een flink stuk verbeterd. Zo maakt het nu gebruik van de nieuwste serverside- en clientside technieken, zijn er extra servers toegevoegd aan ons serverpark, en is ons team het afgelopen half jaar uitgebreid met 3 extra collega's: Eline, Renate en Jesse.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw signbedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!