Alle artikelen

Gripp update: milestones, losse documenten en klantenportaal en meer..

Afgelopen week heeft er weer een update plaatsgevonden. Hieronder lees je meer over de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen binnen Gripp. Onderaan de pagina vind je deze update ook in de vorm van een video.

Milestones bij Gantt-chart

De vraag over wanneer de deadline van fase 1 ook alweer was, is je vast niet onbekend. Deze opdracht details moeten opzoeken is vanaf nu verleden tijd. Met de laatste toevoeging aan de Gantt-chart kunnen nu makkelijk milestones worden gedefinieerd en per datum aan de planning worden toegevoegd. Deze milestones kunnen per opdracht worden aangemaakt. Zo zie je altijd direct wanneer een opdracht afgerond moet zijn.

Rapportage offertefase data

Het is vanaf nu mogelijk om een rapportage weer te geven van de offertefase historie over voorgaande periodes. Hiermee kan bijvoorbeeld gemakkelijk naar boven gehaald worden hoeveel offertes er in het eerste kwartaal van bijvoorbeeld 2020, naar ‘nabellen’ verplaatst zijn in vergelijking met nu. 

Hierop kun je sorteren en filteren om het antwoord te geven op alle vragen over historische en actuele offertefase-data.

Instellen voorkeursmedewerker bij taken

Het is vanaf nu mogelijk om in een basisofferte een voorkeursmedewerkers te koppelen aan een taak. Zodat deze, wanneer er een offerte wordt gemaakt, direct ingesteld staat bij de taken op een offerte. Hiermee kun je nog sneller gestandaardiseerd werk offreren en direct de planning van een medewerker verwerken. Ook zijn in de takenoverzichten, op bijvoorbeeld de opdrachtpagina, taken nu met een druk op de knop te dupliceren. 

Communiceren in het klantenportaal

Communiceren met klanten d.m.v. het klantenportaal was al mogelijk maar is nu nog makkelijker geworden. Vanaf nu kun je een bericht sturen naar alle gekoppelde contactpersonen in het portaal. Dit kun je doen door simpelweg een bericht op de timeline van een opdracht te markeren als extern. Alle gekoppelde contactpersonen krijgen vervolgens een notificatie van je bericht. 

Losse documenten bij projecten Voor het bijhouden van grootschalige opdrachten heb je in Gripp al een mooie module waarin offertes, opdrachten en facturen onder de noemer ‘projecten’ samenkomen. Voor deze projecten heb je nu de mogelijkheid losse documenten met gegevens uit het project, aan te maken en te downloaden. 

Overige verbeteringen en updates 

Verdere verbeteringen en updates

  • Verbeteringen en optimalisaties doorgevoerd in de automation module van Gripp.
  • Missende velden van verschillende exports aangevuld.
  • Additionele velden aan de PowerBI export toegevoegd.

Juli update video

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis