files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Gripp denkt met je mee in 2019

Geplaatst op 21 december 2018 door Renate

Gripps goede voornemens draaien om jou

Jouw onderneming profiteert van Gripps goede voornemens. We blijven ons programma verbeteren en daar hebben we jouw input voor nodig. In branchegerichte werk- danwel focusgroepen bespreken we zaken die je graag terug zou zien in Gripp. Jouw ideeën ontwikkelen wij vervolgens tot werkelijkheid.

Wissel gedachten uit in onze focusgroep

Als klusbedrijf gebruik je Gripp anders dan als ICT’er. Gebruik jij juist de planning en het urenschrijfsysteem het meest of ben jij vooral aan het offreren en factureren? En het ene bedrijf in een branche is het andere niet. Wij zijn benieuwd naar wat er speelt in de markt en waar wij met Gripp op kunnen anticiperen. Deel je ervaringen met ons, dan tillen wij samen ons programma naar grotere hoogten.
Misschien kan jouw planning zonder dat je het weet nog wel efficiënter. In onze focusgroep wissel je van gedachten met branchegenoten. Wissel ook onderling tips en trucs met elkaar uit. Een win-winsituatie.

We zoeken jou!

Onze focusgroepen komen in 2019 elke maand samen. In een aantal specifieke branches zoeken we nog deelnemers. Werk jij in marketing, de bouw, een groothandel, de ICT of in de architectuur? Meld je dan aan. Met jouw input passen wij Gripp aan, zodat jij nog efficiënter in ons systeem werkt.
Breng jouw goede voornemens in de praktijk en meld je aan voor de Gripp-focusgroepen in 2019, via support@gripp.com. Vermeld hierbij de naam van de organisatie, je naam, functie en branche.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!